Liptai Claudia 17 éves lánya miniruhában: Panka a divatbemutatón hófehérben jelent meg

Gesztesi Panka mellett több magyar híresség is kíváncsi volt a Daalarna különleges divatbemutatójára.

Gesztesi Panka a Daalarna-bemutatón
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Liptai Claudia lánya, Gesztesi Panka és több hazai sztár is kíváncsi volt a Daalarna 2025-ös tavaszi/nyári kollekciójának darabjaira, melyeket különleges helyszínen mutattak be: az egykori Balettintézet épületében, a W Budapest hotelben a földszinti rendezvényteremben próbababákon, az egyik emeleti luxuslakosztályban pedig élő modelleken nézhettük meg a kreációkat - sőt, aki szerette volna, fel is próbálhatott egy-egy darabot. 

Gesztesi Panka a Daalarna-bemutatón

Benes Anita az est során az új Atelier by Daalarna kollekciót is bemutatta, amely a WHITE SWAN nevet viseli, és a legdrágább olasz és francia haute couture csipkék felhasználásával, rengeteg kézimunkával készülnek. A klasszikus vonal új kollekciója az ILLUSION nevet kapta. Bővebben a kreációkról ebben a cikkünkben olvashatsz és láthatsz képeket

Liptai Claudia 2018 nyarán egy elegáns, minimalista stílusban készült, Benes Anita által tervezett menyasszonyi ruhában mondta ki az igent Pataki Ádámnak. Lánya a négy koszorúslány egyike volt. A kamaszból mára szép, magas tinédzser lett, aki modellkedik is. A 17 éves Gesztesi Panka is megjelent a Daalarna nagyszabású bemutatóján. Nézd meg őt és a többi sztárt is!

Cover-fotó: Profimedia

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük