Geszler Dorottya tökéletesre photoshopolta az arcát: jobban néz ki az eredetin a rajongói szerint
Geszler Dorottya egy mobilos applikációnak köszönhetően változott át.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Manapság nem kell technikai gurunak lenni ahhoz, hogy fotóinkat tökéletesre tudjuk photoshoppolni. A telefonos applikációknak köszönhetően egy gombnyomással lehet bárkiből hollywoodi díva.

Az ilyen képszerkesztő programokkal még az is szívesen elszórakozik, aki alapból sosem posztolna manipulált fotót magáról.  

Geszler Dorottyából hollywoodi díva lett

Geszler Dorottya is inkább a természetesség híve, de a kíváncsiság kedvéért néha eljátszik a gondolattal, hogy festene gálasminkben, hatalmas műszempillával, feltöltött ajkakkal, és teljesen simára montírozott arcbőrrel. 

"Próbálgattam applikációkat. Valószínűleg így néznék ki, ha hollywoodira retusálnám magam a képeimen" - írta az Instagram-fotó mellé.

Ahogy azt sejteni lehetett, a követőinek megvolt a határozott véleményük a bejegyzésről. A kommentelők túlnyomó többsége szerint kedvencük úgy szép, ahogy van, szelfijeinél nincsen szükség semmiféle utómunkára.

A cikk az ajánló után folytatódik

"Maradjuk az eredeti, retusálatlan verziónál, az legalább egyedi és nem tucat!"

"Az eredeti jobb!”

"Szép szép... de az nem te vagy! Elsőre nem is ismertelek fel. Nem kell retus, maradj természetes, hisz így is csodaszép vagy!” - fogalmazták meg véleményüket a kommentelők.

geszler
Fotó: Instagram/Geszler Dorottya

Az ötvenéves sztár oldalát nem csak szépsége miatt követik több mint tízezren, fitt életmódjával is sokakat inspirál. Pilatesoktató lévén a sport a mindennapjai része, amihez az egészséges étkezés is hozzátartozik. Így gyakran oszt meg tippeket a témában, valamint azt is bátran megmutatja, milyen az alakja bikiniben. Ezekkel a felvételekkel mindig rengeteg lájkot zsebel be.

Geszler Dorottya bikinis képei

15 éve dolgozik pilatesoktatóként, a sport nem csupán hobbija, hanem hivatása is egyben. Úgy gondolja, nagyon fontos, hogy mindenki megtalálja azt a mozgásformát, amelyet szívesen csinál, így épülhet be könnyedén a mozgás a napi rutinba. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen dögös bikiniben az ötvenéves Geszler Dorottya.

Ezt is szeretjük