Pataki Ági Photoshoppal és anélkül: a rajongóknak jobban tetszik az eredeti
Pataki Ági az Instagramon mutatta meg, hogy tud magának új külsőt varázsolni pár kattintással.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pataki Ági a'70-es és ’80-as évek egyik legismertebb manökenje volt hazánkban. Sokan Fabulon Ágiként emlegették, mivel ennek a kozmetikai termékcsaládnak volt az arca. Számos más márkának is modellt állt, munkái során pedig hozzászokott, hogy olykor fotói utómunkán estek át.

Manapság nagyon kevés az olyan sztár a tengerentúlon és hazánkban, aki ne manipulálná valamilyen módon felvételeit a közösségi médiában. Vannak, akik csupán azért használnak szűrőket az Instagramon, hogy képük színvilága legyen esztétikusabb, míg mások vonásaikon igazítanak a technika segítségével.

Pataki Ági photoshoppolt képe

A 69 éves modell is élt a Photoshop nyújtotta lehetőségekkel, és megmutatta követőinek, hogyan tud pár kattintással új külsőt kölcsönözni magának. Míg mások pont erősíteni szoktak a sminkjükön, ő épp az ellenkezőjét próbálta elérni: elhalványította a rúzsa színét, valamint ruháját is számítógép segítségével igazította meg.

"Helen Mirren és Jane Fonda tehetnek róla, hogy a Helia-D új kampány-fotózását eggyel túltoltam. De szerencsé(m)re a photoshoppal a rúzst is le lehet szelidíteni, és a modellt is fel lehet öltöztetni, ha az történetesen elfelejti, hogy hány éves" - indokolta a korrekciókat a poszt melletti leírásban.

Habár a két felvétel közt csak leheletnyi a különbség, rajongói mégis az eredeti mellett tették le a voksukat. Szerintük a sztár úgy tökéletes, ahogy van, és semmi módosításra nincs szüksége.

"Sokkal jobb a PS nélküli kép. Teljesen életszerű, hogy a fürdőszobában krémezed magad, közben pedig lecsúszik a válladról a köntös. Minden érzéki nő így csinálja" - írta az egyik hozzászóló.

Pataki Ági és férje

Pataki Ági és Kovács Gábor 29 éve élnek boldogan, aminek egyik titka az, hogy sosem kényszerítettek a másikra semmit, és bár mindkettejük számára a család a legfontosabb, a kapcsolatukban nem veszítették el önmagukat. 

Ezt is szeretjük