Pataki Ági Photoshoppal és anélkül: a rajongóknak jobban tetszik az eredeti
Pataki Ági az Instagramon mutatta meg, hogy tud magának új külsőt varázsolni pár kattintással.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pataki Ági a'70-es és ’80-as évek egyik legismertebb manökenje volt hazánkban. Sokan Fabulon Ágiként emlegették, mivel ennek a kozmetikai termékcsaládnak volt az arca. Számos más márkának is modellt állt, munkái során pedig hozzászokott, hogy olykor fotói utómunkán estek át.

Manapság nagyon kevés az olyan sztár a tengerentúlon és hazánkban, aki ne manipulálná valamilyen módon felvételeit a közösségi médiában. Vannak, akik csupán azért használnak szűrőket az Instagramon, hogy képük színvilága legyen esztétikusabb, míg mások vonásaikon igazítanak a technika segítségével.

Pataki Ági photoshoppolt képe

A 69 éves modell is élt a Photoshop nyújtotta lehetőségekkel, és megmutatta követőinek, hogyan tud pár kattintással új külsőt kölcsönözni magának. Míg mások pont erősíteni szoktak a sminkjükön, ő épp az ellenkezőjét próbálta elérni: elhalványította a rúzsa színét, valamint ruháját is számítógép segítségével igazította meg.

"Helen Mirren és Jane Fonda tehetnek róla, hogy a Helia-D új kampány-fotózását eggyel túltoltam. De szerencsé(m)re a photoshoppal a rúzst is le lehet szelidíteni, és a modellt is fel lehet öltöztetni, ha az történetesen elfelejti, hogy hány éves" - indokolta a korrekciókat a poszt melletti leírásban.

Habár a két felvétel közt csak leheletnyi a különbség, rajongói mégis az eredeti mellett tették le a voksukat. Szerintük a sztár úgy tökéletes, ahogy van, és semmi módosításra nincs szüksége.

"Sokkal jobb a PS nélküli kép. Teljesen életszerű, hogy a fürdőszobában krémezed magad, közben pedig lecsúszik a válladról a köntös. Minden érzéki nő így csinálja" - írta az egyik hozzászóló.

Pataki Ági és férje

Pataki Ági és Kovács Gábor 29 éve élnek boldogan, aminek egyik titka az, hogy sosem kényszerítettek a másikra semmit, és bár mindkettejük számára a család a legfontosabb, a kapcsolatukban nem veszítették el önmagukat. 

Ezt is szeretjük