Geszler Dorottya lánya szép, mint az anyja: a 27 éves Laurával így hasonlítanak
Geszler Dorottya szeme fénye 27 éves lánya, Laura, akivel nagyon jó kapcsolatot ápolnak.

geszler-dorottya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Geszler Dorottya számára nagyon mozgalmas volt ez az év. Lánya, a 27 éves Laura nyáron ment férjhez szerelméhez, Bálinthoz

Az édesanya nagyon büszke gyermekére, akivel rengeteg közös dolog van bennük. Mindketten nagyon figyelnek az egészségükre, hiszen ugyanazzal a problémával küzdenek.

Geszler Dorottya lánya hasonlít

Az 52 éves műsorvezető boldogan éli az életét, és nagy örömmel emlékszik vissza a nyárra, amikor Laurával közösen készültek az esküvőre. A fényképeken látszik, hogy mennyire hasonlít egymásra anya és lánya.

laura-balint-kep
Fotó: Colafit

- Felkészültem rá, hogy legalább kétszáz szalonba el fogunk menni, mire megtaláljuk a megfelelő ruhát. Éppen ezért hatalmas meglepetésként ért, hogy rögtön az első helyen rábukkantunk arra, amit megálmodott.

Geszler Dorottya szépsége és egészsége mögött nagy munka áll, igyekszik minél többet sportolni és mozogni, hiszen az ízületi fájdalmaira ezek jelentik a gyógyírt és a megoldást. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- A pilates ma már szerves része az életemnek, de emellett igyekszem minél többféle mozgásformát is végezni, edzőterembe is szívesen járok. Azt viszont már megtapasztaltam, hogy a gyakori igénybevételtől könnyen kialakulhat ízületi fájdalom, ami ellehetetlenítheti a mindennapos mozgást. Ezek a fájdalmak már a gyermekkorban is jelentkezhetnek.

Lánya, Laura már egészen kicsi korában megtapasztalta, hogy milyen kellemetlenek is az ízületi fájdalmak. A sztár éppen ezért nagyon nagy figyelmet fordított, és fordít jelenleg is arra, hogy gyermekével együtt megelőzzék a bajt.

laura-balint-kep2
Fotó: Colafit

- Laura magas, vékony gyerek volt. Hirtelen nőtt, és folyamatos fájdalmai voltak. Akadt olyan sport, amit éppen emiatt kellett abbahagynia. Hiába jártunk orvostól orvosig, nem jöttek rá, hogy mi lehet az oka. Bár 10-15 évvel ezelőtt ez még nem volt olyan természetes, ma már ezeket a fájdalmakat különböző készítményekkel könnyedén enyhíteni lehet.

Jakupcsek Gabriella lánya és unokája

Jakupcsek Gabriella ritka dologra vállalkozott: egy címlapon szerepelt legkisebb gyermekével, Emmával és legnagyobb unokájával, Lindával. Ez igazi kuriózumnak számít, hiszen a családjában szigorú szabályokat hoztak arra vonatkozóan, mikor és hogyan mutatkozzanak a gyermekekkel nyilvánosan. A Story magazin ünnepi számának borítójára kivételesen igent mondtak: a 14 esztendős Emma és az ötéves Linda bájosan pózoltak a tévés oldalán. 

Cover-kép: RTL/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük