Az 50 éves Geszler Dorottya szexi bikinibe bújt - Bőven letagadhatna korából

Geszler Dorottya kirobbanó formában van, nem kell aggódnia a beach body miatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ötven az új harminc - halljuk sokszor az elmúlt évek során. Sok nő ilyenkor kezd új életet, megújul testileg és lelkileg. Nemcsak Hollywoodban, de itthon is sok olyan hölgyet találunk, akik jobb formában vannak, mint valaha, sugárzik róluk, hogy jól érzik magukat a bőrükben. 

Geszler Dorottyáról sem mondaná meg senki, hogy tavasszal az 50. születésnapját ünnepelte - pláne nem friss, bikinis fotói alapján. 

Geszler Dorottya bikiniben

Ma is ugyanolyan páratlan szépség, mint amikor 19 évesen harmadik helyezett lett az 1989-es Miss Hungary szépségkirálynő-választáson, és a közönségdíjat is elnyerte. Belopta magát a nézők szívébe, nem csoda, hogy többen emlékeznek rá, mint az első helyezett Gerlóczy Magdolnára vagy az első udvarhölgy Bali Anitára.

geszler-dorottya-bikini
Fotó: Instagram/Geszler Dorottya

Alakja is irigylésre méltó. Amikor közösségi oldalán a követői segítségét kérte, hogy döntsék el, a fekete vagy a sárga bikini áll-e neki jobban, rengeteg bókkal halmozták el, és rajongói sem tudtak dönteni, fele-fele arányban szavaztak a fekete, illetve a sárga darabra. 

Persze tesz is azért, hogy ilyen jól nézzen ki: a tudatos táplálkozás és a rendszeres sport híve. Húsz éve vegetáriánus. Több mint tíz évvel ezelőtt rátalált a pilatesre, oktatói képesítéseket is szerzett.

Geszler Dorottya a szépségkirálynő-választáson és ma

Geszler Dorottya harmadik helyezett lett az 1989-es Miss Hungary szépségkirálynő-választáson. Még ugyanebben az évben elkezdett dolgozni a Magyar Televíziónál. Olyan műsorok háziasszonya volt, mint a Sportszombat, a Popkorong, a Pop20, a Játék határok nélkül, a Zenebutik vagy a Telemázli. Ő vezette az 1994-es Táncdalfesztivált és az Eurovíziós Dalfesztivált. 2007-ben a Miss Universe Hungary műsorvezetőjeként tűnt fel.

Ezt is szeretjük