Gergely Róbertet szerelmével üldözte rajongója: felesége előtt is kínos helyzetbe került miatta
Gergely Róbertet mindenáron meg akarta győzni a titokzatos nő, hogy ő az igazi számára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gergely Róbert a ’80-as évek eleje óta van a pályán, mindig is bomlottak utána a nők. Rajongói mindent elkövettek annak érdekében, hogy pár perc erejéig találkozhassanak kedvencükkel: volt, aki az összes koncertjére jegyet váltott, míg mások egy-egy előadás után a művészbejárónál várták meg, hogy elkaphassák egy közös fotóra.

Előfordult, hogy az ártatlan rajongás megszállottsággá vált. Egy nő elkezdte üldözni a szerelmével, ami egy idő után kifejezetten terhessé vált számára, hiszen nemcsak őt, de feleségét is kellemetlen helyzetbe hozta a nem kívánt udvarlással.

Gergely Róbert rajongója túl messzire ment

- Az illető hölgy nem hagyta annyiban, úgy érezte, hogy feltétlenül tudomásomra kell hoznia, ő az igazi számomra, és rosszul döntöttem a párválasztás terén - mesélte a Tények Plusz riportjában a 62 éves sztár.

gergely-róbert
Fotó: TV2/Tények Plusz

Jó ideig nem akarta elfogadni a nemet a színésztől, minden lépését követte, egyszerűen nem volt hajlandó békén hagyni áldozatát. Szerencsére az ügy nem fajult tovább, egy idő után a nő belátta, sosem lesz köztük semmi, ezért felhagyott az üldözéssel.

Azonban nem ő volt az egyetlen, aki túl messzire ment, amikor személyesen találkozhatott a jóképű sztárral. Voltak olyanok, akik nem érték be egy szimpla autogrammal, nyakába ugorva puszit követeltek tőle. Mások ahhoz is vették a bátorságot, hogy szemérmetlenül flörtölve kérjék el a telefonszámát, ráadásul mindezt akkori felesége orra előtt tették.

60 fölötti magyar sztárok bikiniben

Sütő Enikő 18 évesen, a hetvenes években lett egy csapásra ismert, amikor Fabulon naptejet reklámozott. 1989-ben pedig elindította a modelliskoláját, ami több mint harminc éve működik. A 63 éves sztár ma is szenzációsan néz ki bikiniben, friss fotóját, amiben világoskék bikinit visel, rengetegen elhalmozták bókokkal. Képes összeállításunkban Nemcsak Sütő Enikőt láthatod bikiniben, hanem több hatvan fölötti magyar sztárt is. 

Ezt is szeretjük