Gelencsér Tímea az Instán árulta el, Palik Lászlóval milyen kapcsolatban van
Gelencsér Tímea az Instagramon elárulta, milyen kapcsolatban van kollégájával, Palik Lászlóval.

gelencser-timea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Június elején írtak először a lapok arról, hogy Marsi Anikó és Palik László házassága 16 év után megromlott. Július közepén már arról olvashattunk, hogy a Tények híradósa már új párra lelt, nem sokkal később pedig arról, hogy az Exatlon Hungary műsorvezetőjének is van egy bimbózó, új kapcsolata. 

Marsi Anikó és Palik 2005-ben házasodott össze, két gyermekük született, a ma már 15 éves Vilmos és a 11 éves Vince, akiket évekig Mallorcán neveltek. Onnan 2016-ban először csak Marsi Anikó költözött vissza Magyarországra, amikor a Tények műsorvezetője lett, majd a családja is.

Gelencsér Tímea Palik Lászlóról

Palik László az elmúlt években Dominikán töltött huzamosabb időt, miután 2019 januárjában elindult az Exatlon Hungary, aminek a műsorvezetője lett. A TV2 extrém sportvetélkedőjéből már három évad került adásba. 

Július 15-én Szulák Andreát felhívta a Story magazin, hogy mit szól a hírhez, miszerint az exe Marsi Anikó új párja. Szűkszavúan annyit válaszolt, hogy "Ahol még vannak tehetős elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét. Nincs több mondanivalóm". Ezt a közösségi oldalára is kiírta, de a posztot később törölte. A színésznő volt párja is a közösségi oldalán üzent, ahol azt írta: "Mennyivel elegánsabb lett volna, ha csak annyit ír, hogy legyenek boldogok… Én mindig azt kívánom neki, legyen boldog".

palik-laszlo
Fotó: TV2

Miután bennfentesek azt nyilatkozták, hogy Palik Lászlónak is alakul egy új kapcsolata, sokan voltak kíváncsiak arra, ki lehet az a nő, aki megdobogtatta a szívét. Mivel az 59 éves tévés az Exatlon Hungary miatt rengeteg időt töltött a Dominikai Köztársaságban, ahonnan június elején repült haza, sokan olyan nőre gondoltak, aki valahogy kötődik az extrém sportvetélkedőhöz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Gelencsér Tímeát rengetegen bombázták kérdésekkel. A 2016-os Miss World Hungary 2019-ben szerepelt az Exatlon Hungary első évadában, ahol a második legjobb női versenyző lett, a következő két évadban pedig mint riporter vett részt. Sokan voltak kíváncsiak arra, ő-e az a jóval fiatalabb nő, aki a műsorvezető új párja. 

gelencser-timea-palik-laszlo1
Fotó: TV2

"Te vagy Palik Laci új barátnője?", "Lacival mióta vagytok együtt?", "Lehet ez illetlen: Te vagy együtt Palik Lászlóval?", "Kérlek, mondd, hogy nem te vagy együtt Palik Lacival?" - ilyen üzenetekkel bombázzák a 27 éves szépséget - szúrta ki a Ripost.

gelencser-timea-insta
Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea

"Nem. Viszont mivel Lacival három éve nagyon jó munkakapcsolatban, barátságban vagyunk, én szeretném, ha boldog lenne" - reagált a kérdésekre az Exatlon Hungary riportere.

Marsi Anikó ezért utálta Erdélyi Mónikát

Erdélyi Mónika 2000 októberében vett részt azon a válogatáson, amin egy országos csatornához várták női riporterek jelentkezését. Hónapokig nem kapott hírt arról, hogy beválogatták-e, majd januárban megcsörrent a telefonja, hogy ő lett a szerencsés kiválasztott. Így született meg a Mónika Show. Egy ilyen nagyszabású műsorra természetesen több, akkor már ismert tévés is szeretett volna lecsapni, például Marsi Anikó is.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük