Gelencsér Tímea beújított: új frizuráján ámulnak a rajongók
Gelencsér Tímeát egészen más frizurával szoktuk meg, de a rajongóinak tetszik az új irány.

gelencser-timea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gelencsér Tímea nevét 2016-ban ismerte meg az ország, ekkor nyerte meg a  Miss World Hungary szépségversenyt. Később a legjobb húsz  közé került a Miss World nemzetközi megmérettetésen. 

2019-ben az Exatlon Hungary című sportvetélkedőben tűnt fel a TV2 képernyőjén, a következő két évadban riporterként dolgozott, 2020-ban pedig partnerével megnyerte a Dancing with the Stars első évadát. A 28 éves sztár a modellkedés mellett műsorvezetéssel is foglalkozik. 

Gelencsér Tímea frizurája

Gelencsér Tímeát a szépségverseny idején hosszú, egyenes, sötétbarna hajjal szerették meg a nézők, később sem variált a frizurájával sokat. Maximum az fordult elő, hogy néha bevállalt egy kis szőkítést a hosszára, de ezt is csak finoman. 

Ezért lepte meg a rajongókat, amikor az elmúlt hétvégén egy a korábbinál sokkal rövidebb, hullámos és kicsit világosabb hajjal mutatta meg magát. Az új fotó mellé egy Müller Péter-idézetet írt, a frizurát azonban nem említette. A követők ennek ellenére nem tudták szó nélkül hagyni, a többségnek nagyon bejött a híresség új stílusa. 

„Ú, de jó a hajad!”  

„Woow, de jó lett a hajad!” 

„De gyönyörű vagy, Timella! És a hajad valami elképesztő!” - olvasható a kommentekben. 

Gelencsér Tímea korábban évekig erős hajhullással küzdött, aminek nem tudott rájönni az okára, majd sor került egy mandulaműtétre, ami végül megoldotta a problémáját. Azóta a hajkoronája újra sűrű, dús és erős, amire nagyon büszke. 

A Miss Balaton gála sztárjai

A 2016-os Miss World Hungary egy mellvillantós, ezüstösen csillogó Richard Demeter-kreációban vonta magára a figyelmet. Képes összeállításunkban nemcsak Gelencsér Timit, hanem a Miss Balaton-gála többi gyönyörű sztárját is láthatod. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük