Gáspár Zsolti házasságát a szülei rendezték el - 3 évig nem is tudott beszélgetni a feleségével
Gáspár Zsolti elrendezett házasságban él, ami nem indult azonnali szerelemmel

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Zsoltit a Győzike Show-ban ismerte meg az ország. Szerepelt a TV2 Édes Élet című reality műsorában is, de az igazán nagy népszerűséget a kereskedelmi csatorna Ázsia Expressz című valóságshow-jának második évada hozta meg számára, amelyben az ázsiai országokat unokahúgával, Gáspár Evelinnel kalandozta végig. 

Amikor az egyik adásban Demcsák Zsuzsát rakták mellé párként, a párosuk annyira megtetszett a nézőknek, hogy a TV2 a Farm VIP műsorvezetőjének Demcsák Zsuzsát, gazdának pedig Gáspár Zsoltit kérte fel. 

Gáspár Zsolti házassága

Bár Gáspár Zsolti szeret szerepelni, a magánéletét féltve őrzi. Annyit azért tudni róla, hogy három gyermeke született: Gabica 23, az ikrek, Nikolasz és Nikol pedig 19 évesek. Velük szerepelt 2019 októberében a Best magazinban. 

gaspar-zsolti-farm
Fotó: TV2/Farm VIP

Feleségét ugyanakkor még soha nem mutatta meg. Szulák Andrea Nyugi! köztünk marad című műsorában ennek okairól is beszélt. Egyrészt a roma hagyományoknak megfelelően a feleségek nem mutogathatják magukat, így a strandra sem mehetnek ki bikiniben, emellett a műsorban azt is bevallotta, fél, hogy elszeretik tőle.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az asszony keménykezű, de ezt Gáspár Zsolti nem bánja, nagyon szereti Filoménát, akivel nagyon boldogok. Nem volt ez mindig így, ugyanis elrendezett házasságot kötöttek. 

- Édesapám odahozta Szlovákiából: "Fiam, jó családból származik, apját-anyját ismerem". Három évig nem tudtam vele beszélni, mert szlovákul beszélt. Ha meg akartam csókolni, megcsókoltam a fordítót, aki lefordította szlovákra, hogy meg akarom csókolni. Nem is szerettük egymást öt évig, most meg jobban szeretem, mint… - mondta novemberben a Life TV Bréking című műsorában, ahol nem is találta a megfelelő szavakat, mihez hasonlítsa a mély szerelmet, ami a feleségéhez fűzi. 

gaspar-zsolti
Fotó: Life TV/Bréking

A 45 éves híresség akkor volt 18 éves, a lány pedig 16, 1996-ban álltak oltár elé. Nem zavarta, hogy nem ismerték egymást, annak idején az apja és a nagyapja is elrendezett házasságot kötött. A mai világban ugyanakkor szerinte már kivitelezhetetlen egy ilyen elrendezett nász. Az idősebbik lányával már hiába is próbálkozott. 

- Már 23 éves a kislány, el akartam vinni. Mondtam neki, van Túrkevén egy rendes család, menjünk. Azért jó, hogy messze van, mert ha összebalhéznak, mire elindulna gyalog vagy kocsival, kibékülnek. De ezt már nem lehet kivitelezni, mert fel van gyorsulva a világ - osztotta meg a nézőkkel. 

Demcsák Zsuzsa dögös ruhába bújt

Demcsák Zsuzsa 2020. november 15-én újra műsorvezető lett a TV2 képernyőjén: ő a Farm VIP háziasszonya, segítője pedig a gazda szerepében Gáspár Zsolti. A 42 éves sztár a kalandreality sajtótájékoztatóján olyan dögös szettben jelent meg, amilyenben már rég láttuk. 

Ezt is szeretjük