Gáspár Zsoltit kitette a felesége a házból - Demcsák Zsuzsa miatt áll náluk a bál

Gáspár Zsolti túlságosan csapta a szelet Demcsák Zsuzsának.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gáspár Zsolti családjában már a múlt héten is állt a bál, ekkor kerültek ugyanis adásba azok a részek, amelyek során az Ázsia Expressz 2 szereplői párt cseréltek, és Győzike öccse ideiglenesen Demcsák Zsuzsa párja lett. Egyfolytában udvarolt a TV2 volt műsorvezetőjének, sokszor olyan zavarba ejtő mondatok hagyták el a száját, mint "Cukor a bulád!" vagy "Megkóstolhattad volna az uborkámat!" Demcsák Zsuzsa poénra vette a nyomulást, Gáspár Zsolti felesége viszont nem, le is kevert a férjének múlt héten egy hatalmas pofont. 

A hétvégi összefoglalóban aztán újabb, a múlt heti adásból kimaradt jelenetek mutatták meg, Gáspár Zsolti mennyire csapta a szelet ideiglenes párjának. A neje ezúttal a házból is kirakta, két napig nem is alhatott otthon. 

- Legutóbb csak egy pofont kaptam a viselkedésemért, de most ki is rakott az asszonykám a házból. Választhattam, hogy az udvaron vagy a birkatelepen alszom az embereimmel, és én a nyáj mellett döntöttem. Kétnapos büntetést kaptam, így nemcsak vasárnap, de hétfőn is a kedvenc fekete birkám lett a hálótársam - mesélte a Ripostnak.

- Nagyon remélem, hogy egy szobát fognak nekünk biztosítani a hotelba’. Nagyon szeretnék Zsuzsával aludni. Ez nekem nagy álmom volt már régen is, a mokkás időszakából is. Szeretném Zsuzsit szépen betakargatni. Semmi problémát nem fog tőlem kapni, nagyon vigyázok rá. Kárt nem csinálunk egymással. Kicsit megmasszírozom őtet. Énszerintem nagyon-nagyon jól fogunk aludni - mondta a műsorban Gáspár Zsolti. 

A reményei hamar szertefoszlottak, mert Demcsák Zsuzsa másik szobába rakatta, majd amikor Gáspár Zsolti arra kérte, ne messzire tegyék, mert nem beszél angolul, és probléma esetén nem tud kinek szólni, a tévés mégis minél messzebb, a folyosó túlsó végére kért neki szobát. 

- De azt ígérd már meg nekem estére, hogy ha véletlenül félek kis manóktól, beengedsz a paplan alá? - próbálkozott tovább a férfi. 

- Biztos, hogy nem! - érkezett a válasz, mire Gáspár Zsolti azt felelte, ő bezzeg be sem fogja zárni az ajtót, Demcsák bármikor átmehet hozzá.

Miután a péntek esti adásban Gáspár Zsolti és Gáspár Evelin esett ki, a férfi egyedül Demcsák Zsuzsának küldött videóüzenetet. Ebben sem fogta vissza magát. 

Gáspár Evelin fürdőruhás fotói

Gáspár Evelin már rég maga mögött hagyta azt a duci kamasz lányt, akiként 13 évesen megismertük a Győzike Show-ban. Már a múlt része, amikor 110 kilót mutatott alatta a mérleg. A strandon sem kell takargatnia magát, remekül állnak rajta a szezon divatos fürdőruhái is. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük