Gáspár Virág ilyen vékony még sosem volt: alig ismerni fel a fogyása után

Gáspár Virág a januári fotói alapján még karcsúbbra fogyott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Virág friss fotóin a megszokottnál is karcsúbb, Gáspár Győző és Gáspár Bea kisebbik lánya tovább fogyott. 

A húszéves, fiatal nő az elmúlt két évben jó pár pluszkilótól megszabadult, de januári fotóin úgy tűnik, tovább fogyott. 

Gáspár Virág fogyása

Gáspár Virág 2020 nyarán száz kiló körül volt, akkor határozta el, hogy leadja a súlyfeleslegét. 

Eleinte drasztikus diétába fogott, napokig nem evett semmit, de miután elkezdett hullani a haja, és rosszul is lett egyszer, inkább úgy döntött, az egészséges táplálkozás mellett teszi le a voksát. 2021 márciusára így fogyott húsz kilót, de akkor azt mondta, még tíz a kitűzött célja. 

Januári fotóin a tavaly megszokottnál is sokkal karcsúbb. Az év elején még arról szóltak a hírek, hogy három év után szakított párjával, Krisztiánnal. A magánéleti válság pedig mindenkit megvisel, sokan fogynak párkapcsolati problémák miatt.  

Egy meg nem nevezett forrás szerint karácsonykor még együtt voltak, utána döntöttek úgy, hogy külön folytatják tovább, a szilvesztert és az újévet nem is töltötték együtt. 

Január 4-én, Gáspár Győző 49. születésnapján viszont nemcsak Evelin és párja, Attila, hanem Virág és párja, Krisztián is szerepelt a szülinapos képeken. 

gaspar-gyozo
Fotó: Facebook/Gáspár Győző

Gáspár Bea aznap azt nyilatkozta a Borsnak, hogy a fiatalok között volt egy kis mosolyszünet, egy hirtelen döntéssel szakítottak, de aztán meg tudtak beszélni mindent, és újra egy párt alkotnak. 

- Virág és Krisztián összekaptak ugyan, de ahogy én tudom, tegnap már találkoztak is, és rendezték a vitájukat. A fiatalok már csak ilyenek. Hirtelen hoznak döntéseket, és ugyanolyan hirtelen bánják is meg azokat. Mi pedig csak reménykedünk, hogy végül jól sülnek el a dolgaik, és boldogok lesznek. Egy szó, mint száz, mi úgy tudjuk, hogy most béke van - mondta a napilapnak Gáspár Bea.

Gáspár Evelin lakása

Gáspár Evelin és párja Budapesten vásároltak lakást maguknak, így kétlaki életet élnek, Attila szülővárosa, Nyíregyháza és a főváros között ingáznak. A Hal a tortán című műsorban részletes képet kaptunk a szerelmespár otthonáról.

Ezt is szeretjük