Gáspár Laci felesége irtó szexi bőrruhába bújt: Niki bomba alakján ámul az Instagram
Gáspár Niki feszülős bőrruháját agyondicsérték a rajongók.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Laci felesége több ízben bebizonyította, nem kell a szomszédba mennie tanácsért a divat terén. Gáspár Niki imádja a mélyen dekoltált darabokat és a mini fazont.

Az énekes, amikor csak alkalma adódik, ódákat zeng élete párjáról, akit a közönség 2018-ban a Nyerő Páros című műsorban ismert meg igazán. Férje imádattal mutatja meg az Instagram-oldalán, milyen dögös nőt tudhat maga mellett, így Nikiről gyakran posztol a közösségi médiában.

Gáspár Laci feleségének szexi bőrruhája

A telet is egy szuper szexi fotóval búcsúztatta, amelyen kedvese krémszínű, testhezálló bőrruhát viselt. A szoros fazon láttatni engedte viselője hibátlan alakját, a mell alatti kivágás pedig dögös hatást kölcsönzött az elegáns összeállításnak.

Egy cseppet sem meglepő, hogy a kommentelők dicséretei záporoztak a felvétel látványától. Egyesek szerint Niki úgy ragyogott a képen, mint egy istennő, másoknak dögös világsztárok ugrottak be.

"Elsőre teljesen azt hittem, hogy Kim Kardashian!"

"Amy Winehouse fénykorában! Bocs Lacikám, de dagadhat a melled a büszkeségtől" - áradoztak a hozzászólók.

Valentin-nap alkalmából feltöltött közös fotójuk is hasonlóan nagy sikert aratott. Az öt esztendővel ezelőtt, a Maldív-szigeteken készült képen a sztárfeleség mélyen dekoltált ruhában zsebelte be a lájkokat. 

Szilveszterkor sem lehetett szó nélkül elmenni a szettje mellett: aranyba burkolózott 2020 utolsó napján, ami szintén elnyerte a rajongók tetszését. 

 2020 legdögösebb ruhái 

Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk a hazai sztárhölgyek közül kik viselték a 2020-as év tíz legdögösebb ruháját.

Ezt is szeretjük