Gáspár Laci felesége szexin kivágott ruhába bújt Valentin-napon: Nikiért 10 éve bolondul az énekes
Gáspár Laci és Niki a gyerekek és a sűrű hétköznapok mellett is szakítanak időt a romantikára. A Valentin-napi ünneplés sem maradhatott el.

gáspár-laci-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Laci romantikus oldalát többször megvillantotta már: a 2018-as Nyerő Párosban láthattuk, mennyire odaadó, érző szívű férfi, és a színpadon is szereti belevinni az érzelmeit a dalaiba. A közösségi médiában sem titkolja, hogy a tenyerén hordja feleségét, Nikire mindig élete szerelmeként hivatkozik.

Bár az életüket a rohanás és a pörgős tempó jellemzi, nem hagyják, hogy kivesszen kapcsolatukból az intimitás. Rendszeresen szakítanak időt arra, hogy kettesben töltsenek egy-egy estét. Ez 2022 Valentin-napján sem maradhatott el, közös vacsorával ünnepeltek.

Gáspár Laci feleségének szexi ruhája

Az énekes követői az Instagramon kaphattak bepillantást abba, milyen meghitten telt az estéjük. Insta-story formájában láthatták, mennyi finomságot kóstoltak, és egy közös fotó is készült a házaspárról: Niki szexin kivágott ruhában ment a randira.

A kép láttán nem meglepő, hogy sokan árasztották el bókjaikkal a kommentszekciót. Akadt, aki egyenesen kijelentette, ők a hazai sztárvilág legszebb párja. Gáspár Laci azt írta, nagyon hálás azért, hogy már a 10. Valentin-napját ünnepelheti álmai asszonyával.

Híres ember lévén elkerülhetetlen, ha valahova beülnek, hogy ne ismerjék fel. Az előadónak megvan a maga szabályrendszere arra, hogyan kezelje a rajongók közeledését, amikor feleségével épp egy étteremben vacsoráznak. Bár mindig közvetlen azokkal, akik odamennek hozzá, ha a családja is jelen van, betart néhány maga által felállított szabályt.

- Ha a feleségemmel és a gyerekekkel ülünk be egy étterembe, akkor udvariasan megmondom az autogramkérőknek is, hogy várjanak, mert a családommal vagyok. Ha a vacsora után még ott vannak, akkor odamegyek hozzájuk egy aláírásra és közös fotóra, de amíg a családommal eszünk az asztal körül, addig rájuk koncentrálok - ecsetelte a Story magazinban február elején.

Till Attila és felesége

Till Attila és Kriszta 1997 októberében házasodtak össze, 2021-ben ünnepelték a 24. házassági évfordulójukat. Ebből az alaklomból Tilla ősszel egy közös fotót is posztolt ritkán látott feleségéről. Nézd meg a képeiket! 

Cover-fotó: RTL Klub/X-Faktor

Ezt is szeretjük