Gáspár Laci felesége mélyen dekoltált, ezüst ruhában: a szexi Nikiért 10 éve bolondul az énekes
Gáspár Laci és Niki 2021. június 27-én ünnepelték házasságuk hetedik évfordulóját - képeken a dögös sztárfeleség.

gáspár-laci-felesége-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az igaz szerelemnek nem állhat az útjába semmi, olykor a többezres tömegből szúrjuk ki azt, akit nekünk szánt a sors. Pontosan ez történt Gáspár Lacival tíz évvel ezelőtt az egyik fellépésén. Lenézett a közönségre, és meglátta álmai asszonyát.

A filmbe illő megismerkedését Nikivel randevúk sora követte, majd 2014. június 27-én megtartották az esküvőjüket. Közös gyermekük, Noel két évvel a lagzijuk után jött a világra.

Gáspár Laci bombázó felesége, Niki

Az X-Faktor mentora nem posztol mindennap a szerelméről, de amikor mégis megteszi, mindig lájkesőre számíthat. A bombázó Gáspár Niki irigylésre méltó alakját nem hagyják szó nélkül a kommentelők. Sokszor írják neki, hogy megjelenése Kim Kardashianra és Jennifer Lopezre emlékezteti őket.

Akkor sem fukarkodtak a dicséreteikkel, amikor egy mélyen dekoltált, ezüst ruhába bújva fotózkodott férje oldalán. Az egyik közös, romantikus vacsorájukon lőtték a képet, amelyre az egyik hozzászóló csak annyit írt: ők a magyar sztárvilág legszebb párja.

A cikk az ajánló után folytatódik

Gáspár Laci fontosnak tartja, hogy a házaspárok a sok együtt töltött év után és a gyerekek mellett is találjanak időt arra, hogy kettesben legyenek.

- Figyelni kell a másikra, és akár csak egy pici aprósággal kedveskedni neki. Egy szál virággal, vagy hogy mire hazajön a másik, egy finom ebéddel vagy vacsorával meglepni, ez nálunk magától értetődő - ecsetelte a Blikknek 2021 májusában.

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogyan ragyogott Niki a dögös darabban Gáspár Laci mellett, illetve további fotókon is megnézheted, micsoda bombanő.

Cover-fotó: RTL Klub/Életünk története

Ezt is szeretjük