Niki rajongóból lett feleség: Gáspár Laci a közönség soraiban szúrta ki magának
Gáspár Laci és Niki az Életünk történetében mesélték el, hogyan ismerkedtek meg.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Laci és felesége, Niki megismerkedése olyan történet, amiből Hollywoodban már rég romantikus filmet forgattak volna: lassan tíz éve annak, hogy megismerkedtek az énekes egyik koncertjén. 

A példájuk emellett azt is mutatja, hogy lehet egy rajongóból is egy ismert sztár szerelme, ha az érzelmeik mindenféle számítástól mentesek, tiszták. 

Gáspár Laci felesége a rajongója volt

Niki az RTL Klub Életünk története című műsorában mesélte el, hogy ő Gáspár Laci nagy rajongója volt, de soha nem ment el egy koncertjére sem, inkább csak a CD-it hallgatta, munkába menet csak az énekes dalai szóltak a fülhallgatójában. Egyszer aztán mégis elment az egyik fellépésére, és úgy gondolta, lehet, hogy hátramegy a backstage-be, és kér egy autogramot. 

gaspar-niki
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

- Csakhogy azért sem akartam ebbe annyira belemenni, mert azt akartam volna, hogy inkább vegyen engem észre. 

Az énekes a több ezres tömegből aztán tényleg kiszúrta magának, amin a műsorvezető, Friderikusz Sándor nagyon meglepődött. 

- Nem láttam még ilyet. Annyira tiszta tekintete volt! Odamentem hozzá, és nem adtam neki autogramot, csak annyit mondtam neki: "Várjál!" Őt a végére hagytam, a mai napig meg van neki az az autogram - mesélte a 41 éves sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Igen. Adott nekem autogramot, aztán felajánlotta, hogy hazavisz. Úgy váltunk el, hogy a számom már megvolt neki, és megcsókolt. Amikor kiszálltam a kocsiból: "Úristen, nem hiszem el, a Gáspár Laci megcsókolt!" Azt éreztem, hogy ha ennyi lett volna a csoda az életemben, ha nem lett volna belőle randi, később házasság - utóbbira gondolni sem mertem -, akkor már ettől boldog lettem volna.  

gaspar-laci-niki
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

Ez lassan tíz évvel ezelőtt történt, és az énekes úgy érzi, Niki személyében találta meg az igazit: nem törölné ki a múltját, de ez a házasság, ez a szerelem számára az igazi. 

- Azért kellett a múlt, hogy még jobban értékeljem azt, mai most van, hogy elhiggyem, tényleg ez az igazi. 

Gáspár Laci 18 éves lánya

Az énekesnek három házasságából három gyermeke született: Noel 2016-ban, Lacika 2011-ben jött világra, lányával pedig első felesége ajándékozta meg 2002 decemberében. Mirjamot még baba korában ismerte meg az ország, miután édesapja benevezett a Megasztár 2003 októberében indult első szériájába, így a lány szinte a szemünk előtt nőtt fel.

Ezt is szeretjük