Győzikének meg kellett válnia legféltettebb kincseitől: Bea dobta ki őket
Gáspár Győző házát többé nem díszíti a zebraminta.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyarországon, ha valaki meglátja a zebra mintát, az afrikai állat után még valami eszébe juthat: az ország showmanje, azaz Gáspár Győző. Védjegye lett a fekete-fehér motívum, szinte minden tárgyat ilyen díszítés ékesített otthonában.

A zebramánia 1999-ben vette kezdetét nála, amikor a Romantic együttessel leforgatták a Dal a távolban című slágerük videóklipjét. A kisfilmben egy hatalmas, zebramintázatú bundában és hozzá illő cowboykalapban látható, amibe első látásra beleszeretett az énekes.

Gáspár Győző és a zebraminta

Az őrület a valóságshow-ja után tetőzött csak igazán. Szinte fogalommá vált a Győzike-minta, még a boltok polcain is ezzel a névvel kínálták a legkülönfélébb holmikat.

- Az életem eddigi legkomolyabb pillanata az volt, amikor egy nagy bevásárlóközpontban a partvisokat és szőnyegeket az én nevemmel írták ki. Ez a minta rám ragadt, ez én vagyok. Még igazi zebrám is volt, amit az állatkertnek adományoztam - mesélte a Tények Plusz interjújában.

Azonban két évvel ezelőtt kénytelen volt búcsút inteni a legféltettebb kincseinek, ugyanis felesége, Bea megelégelte ezt a stílust, és száműzte őket a családi házukból.

- 2018-ban Bea az egészet fogta, és kidobta. Nincs zebrafüggönyöm, nincs zebranappalim és nincs zebraágyam. Egyedül a fogkefémet és a köntösömet tarthattam meg.

Bár otthonukban tiltólistára került a dekoráció, az énekes nem tudott tőle elszakadni. Legújabb vállalkozása, a Győzike fitneszterem gépeit a klasszikus, csíkos mintázattal álmodta meg.

Így nézett ki Győzike luxusvillája

A 300 négyzetméteres Győzike-villa nem sokat változott az elmúlt években. A konyha- és fürdőberendezés a házban maradt, Virág tetőtéri szobája is rózsaszín, virágokkal díszített falú. Nézd meg képes összeállításunkban, hogyan nézett ki a luxuslakás berendezve, a valóságshow idején!

Ezt is szeretjük