Gáspár Bea családi titkokat fedett fel - Kisebbik lányáról ezt csak kevesen tudták

Gáspár Bea és Győzike második gyermeke csak mesterséges úton foganhatott meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Bea húszévesen hozta világra első gyermekét, majd Evelin születése után nyolc évet kellett várniuk a másodikra, Virágra. Gáspár Győző felesége másodszorra nagyon fiút szeretett volna, mivel második terhessége alatt nem hányt, biztos volt benne, hogy így is lesz.  

 A 4D-s ultrahangvizsgálaton nagyon csalódott volt, amikor az orvos közölte vele, hogy ismét lánya lesz. Sírva jött ki a rendelőből.

Gáspár Virág mesterséges úton fogant

Aztán persze Virág születését is élete legszebb pillanatai közé sorolja, főként, mivel nem volt egyszerű a fogantatás - mesélte a Kandászmamik - Szülőszoba és minden, ami család című sorozatban. 

- Evelinnel 1993-ban lettem terhes, ’94-ben született. Virág meg 2002-ben született, akkor már 28 éves voltam, és 2001-ben fogant, de ő már mesterséges úton, mert a

Győzőnek a sok hülye fogyókúrás szere már nem tette azt lehetővé, hogy természetes úton megint teherbe essek.

Evelin természetes úton fogant, Virág meg inszeminációval - kezdte a történetet a 45 éves híresség. 

gaspar-bea2
Fotó: Kandászmamik - Szülőszoba és minden, ami család

Annak idején, 2001-ben ez még ciki volt,

hogy "Úristen, nem lehet már rendesen gyerekük", meg "Ha nem lehet, akkor ne legyen". De ebbe én nem nyugodtam bele, mert akkor születtek a sógoromnak ikrei, ami nekem nagyon tetszett. Az ikrek olyan aranyosak voltak. Mondtam Győzőnek, hogy nekem kell még egy gyerek, próbáljuk meg. Próbálkoztunk, nem sikerült, elmentünk orvoshoz, és ott kiderült, hogy a probléma lényegi forrása tulajdonképpen ő. De nem volt gond, mert az első inszemináció sikerült - árulta el Kandász Andreának.

Az inszemináció utáni ultrahangon, amikor körülbelül négyhetes terhes lehetett, a vizsgálat során kiderült, hogy ikrekkel várandós. Utána azonban egy nagytakarítás során leesett a létráról a konyhaasztalra, bevérzett, és az egyik magzatot elveszítette. 

- Az Isten is így akarta, hogy olyan típusúból, mint a kisebb lányom, egy is bőven elég. Ha két ilyen akaratos gyerekem lenne, nem tudom, hol lennék - vallotta be. 

Gáspár Bea és Győző kisebbik lánya

Gáspár Győző családját 2005-ben ismerte meg az ország, amikor elindult az RTL Klubon a Győzike Show. Amikor elindult a műsor, Virág nagyon kicsi volt, csupán kétéves. A kamerák előtt nemegyszer tört el nála a mécses, így sokak emlékezetében toporzékoló kislányként él még. Döbbenet, hogy szalad az idő, hiszen Virág 2019. július 26-án 17 éves lett. 

Ezt is szeretjük