Győzikét csúnyán megalázták a kamerák előtt - 20 év alatt ilyen még nem történt vele
Gáspár Győző a Mi a vágyad, more? forgatásán került kellemetlen helyzetbe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Győző Mi a vágyad, more? című műsora április 1-jén indult az RTL+ csatornán. A showman minden epizódban az emberek kívánságát teljesíti, ezt pedig képes bárhol megtenni, például a piacon, a cirkuszban vagy éppen Londonban. Az április 15-i epizódban egy család otthonában vendégeskedett, ám végül kidobták onnan.

Győzikét így még nem alázták meg

Győzike szeretett volna egy dolgos családnak segíteni, akik éppen a bútoraikat cipelték ki egy nagy teherautóba. Még a családi házba is beengedték, ahol nagyon megtetszett neki az ablakban lévő függöny. A családfő lányától, Nikitől meg is kérdezte, hogy neki adja-e a függönyt, erre a nő azt felelte, igen, ha le tudja szedni azt. 

A sztár fel is állt az egyik bútorra, hogy leszedje a függönyt, ám Niki édesanyja rögtön ellenkezett. A család nőitagjai úgy érezték, a showman csak feltartja őket a munkában, így gyorsan kitessékelték a házból. Ez viszont Győzikének nem tetszett.

- Húsz éve vagyok a pályámon, de engem senki nem alázott meg, senki nem dobott ki - vágta dühösen Niki fejéhez.

Végül Győzike dühösen távozott a családtól, de egy szál virágot azért leszedett az egyik bokorról, hogy hazavigye Bea asszonynak.

Gáspár Virágra már rá sem ismerni

Emlékszel Győzike kislányára, Virágra? A sztárcsemete mára nagyon megváltozott, friss képein alig ismerni fel.

Ezt is szeretjük