Gáspár Győző valójában ilyen ember - Kollégái az RTL Klubnál ezt mondták róla
Gáspár Győzőről őszintén vallottak a kollégái az RTL Klub székházában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy héttel ezelőtt derült ki, hogy Gáspár Győző az RTL+ csatornán vadonatúj műsort kap. Győzike április elsejétől minden hétköznap este 21:00 órától jelentkezik a Mi a vágyad, more? című műsorával, melyben küldetése, hogy kívánságok teljesítésével megváltoztassa az emberek életét, és kimaxolja a nézők tűrőképességét.

Az új műsora kapcsán kollégái az RTL Klubnál őszintén elmondták a véleményüket, milyen embernek látják a 45 éves showmant, ő pedig néha csak pislogott az elmondottak hallatán. Puskás Petit, a ValóVilág 9 műsorvezetőjét az lepte meg, milyen érzékeny ember Győzike. 

- A ValóVilág utolsó forgatási napján vettem Győzőnek egy csokit, odaadtam neki, és annyira meghatódott, hogy majdnem sírt. Ez megérintett engem. Nem gondoltam, hogy ilyen hatással lesz rá, mert egyébként mindenkinek vettem a stábból csokit, de ő volt az, aki egyszerűen odáig volt a gyönyörtől - mesélte az X-Faktor mentora. 

- Ha önmagát hozza, akkor tökéletesen megfelel erre a feladatra, hiszen ő sem egy műsorvezető, hanem ő saját magát adja el. Ő már egy márka, egy brand, ahogy ő fogalmazna - mondta róla Baukó Éva, akivel a VV9 háttérműsorát vezette Gáspár Győző.  

Az Éjjel-Nappal Budapest Lalija bevallotta, hogy imádta a Győzike show-t, hatalmas nagy rajongója volt, még a salgótarjáni házát is megnézte. 

- Megnéztem egy forgatást is, ő pedig kijött hozzám, adott nekem ajándékba CD-t, aláírókártyát meg mindent. Nagyon rendes volt. Én minden egyes részt duplán megnéztem, a tévében és interneten is, mert a dumáját, a személyiségét, ahogy kifejezi magát, mindenét imádom. Biztos, hogy ebben a műsorba is nagyon-nagyon jó lesz.

 

VV Reni szerint Gáspár Győző egy nagyon kellemes figura, akit, ha a képernyőn lát, megszakad a vakbele a nevetéstől. 

- A beszédkészsége, a kommunikációja. Ő az angol szavak kiejtésének a császára - áradozott róla a szőke valóságshow-s, bizonyára tudván, hogy a német nyelvvel, bizony, meggyűlt Győzike baja. 

Szinte nincs ember, aki ne látta volna azt a videót, amelyikben Gáspár Győzőnek a bécsi kiruccanás után gondjai támadnak a Mariahilfer Straße kimondásával. 

Ezt is szeretjük