Gáspár Bea bevallotta - Ilyen a házassága valójában Győzikével
Gáspár Bea és Győzike már 26 éve élnek házasságban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Bea és Győzike házasságába legelőször az RTL Klubon futó Győzike Show című műsorban nyerhettek bepillantást a nézők, pár évvel ezelőtt pedig a TV2 Édes Élet című reality-jében is feltűntek. Ezekben a tévés produkciókban sokszor hatalmas veszekedések zajlottak közöttük, emiatt egy kívülálló számára úgy tűnhetett, hogy sokszor komoly hullámvölgyben van a házasságuk, ám a valóságban ők nagyon összetartó páros - erről Gáspár Bea mesélt a Reggeli című műsorban.

Gáspár Bea és Győzike már 26 éve házasok

Gáspár Beától a műsorvezetők megkérdezték, hogy mégis, mi a 26 éve tartó házasságának titka, ő erre viccesen megjegyezte, hogy kevés időt töltenek együtt, és sokat veszekednek.

- Mi mindent megbeszélünk, jól van, sokszor veszekszünk, de utána mindenki lenyugszik, majd pedig megy minden tovább, mintha nem történt volna semmi - magyarázta.

- Mennyiszer mondtam neki, most már elválok. Hétfőn úgy elválok, és, mire oda kerül a sor, hogy hétfő van, híre-hamva sincs ennek. Olyan, hogy tényleg rezgett volna a léc, bennem nem volt. Ebből a szempontból én kitartó vagyok - magyarázta.

Gáspár Bea még 2017-ben egy megható Instagram-posztban írta házassági évfordulójuk napján, hogy számára Győzike a szerelme, a barátja, illetve a lelki társa is egyben. Sok jót és sok rosszat is megéltek együtt, de ezeket az élményeket senki mással nem tudta volna megélni. A jövőben pedig bármilyen nehézségek is jönnek, biztos benne, hogy le tudják győzni együttes erővel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Since 1993.07.17. @gaspargyozo köszönöm az elmúlt 24 évet! A szerelmem, a barátom, a lelkitársam, a testvérem, a mindenem! Félszavak nélkül megértjük egymást, csak egymásra nézünk és mindent értünk. Az elmúlt 24 évben volt minden; sok jó, sok rossz, sok olyan dolog és élmény, amit senki mással nem tudtam volna megélni csak VELED @gaspargyozo! Remélem, még sok-sok közös élményünk lesz együtt, mindegy, hogy mi vár ránk,együtt legyőzzük az összes nehézséget! Az örökké nálunk tényleg örökké szól! Köszönöm, hogy a lányaim apja vagy, törődsz és vigyázol a családunkra! Igen, a családunkra, mert a család nálunk még mindig az első, szent és sérthetetlen! #házasságiévforduló #24éveegyütt #család #szeretemacsaládom #feleség

gasparbea (@gasparbea) által megosztott bejegyzés,

"Félszavak nélkül megértjük egymást, csak egymásra nézünk, és mindent értünk" - fogalmazott akkor a kapcsolatukról.

Ezt is szeretjük