Gáspár Evelin megmutatta új frizuráját - Kapott érte hideget-meleget
Gáspár Evelin kipróbált egy új frizurát, amivel nem nyerte el mindenkinek a tetszését.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelin kisgyerekként került a rivaldafénybe: csak tízéves volt, amikor 2005-ben elindult a Győzike Show, amiben a nézők a Gáspár család életének mindennapjait követhették nyomon. 

A ma már 25 éves nő akkor nagyon utált szerepelni, de felnőttfejjel már önként és az emberek véleményét helyén kezelve szerepel műsorokban, mint például az Ázsia Expressz 2, amelyben nagybátyjával, Gáspár Zsoltival vette a távol-keleti akadályokat. 

Gáspár Evelin frizurája

Gáspár Evelint az Instagram-oldalán is rengetegen követik, 149 ezres követőtáborral rendelkezik. Egy-egy hétköznapi posztjára is több ezer lájk érkezik. 

Friss fotója, amihez annyit írt franciául, hogy a rossz napokat is mindig feldobja egy kis rúzs, megosztotta a követőit: új frizurájáról tett közzé egy fotót, amire a hozzászólók egy része azt írta, hogy nagyon szép, és egyesek Beyoncéhoz hasonlították, míg mások szerint előnytelen a hajviselete és a sminkje is, mert nagyon öregíti. 

"Nagyon szép vagy ezen a képen tiszta BEYONCE!"

"Fiatal vagy, szép vagy! A fanyalgó irigyekkel ne foglalkozz, Te légy elégedett magaddal! Sokat tettél azért, hogy így legyen! (Bár kétségtelen, hogy volt már előnyösebb fotód is)."

"Ne haragudj, de tényleg nagyon előnytelen. Minimum 50-nek nézel ki."

"Evelin, én kedvellek, és nem rosszból írom, de ez a haj és smink nagyon rossz."

"Hát, hirtelen nem ismertelek volna meg, ha nincs ott a neved…"

Magyar sztárok látványos frizuraváltásai

2019-ben több sztár is levágatta hosszú tincseit, Balázs Pali például 35 év után vállalkozott erre, ezzel pedig ikonikus védjegyétől vált meg. Gáspár Bea is megváltozott, bár megtartotta a félhosszú fazont, ám a kiszőkített haját megunta, és befestette sötétbarnára. Képes összeállításunkban megnézheted, kik voltak azok a sztárok, akik 2019-ben új frizurát csináltattak a fodrásznál.

Ezt is szeretjük