Gáspár Evelinre késsel támadtak rá, hogy kirabolják – Győzike mentette meg
Gáspár Győző nyelvtudása mentette ki őket a szorult helyzetből.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aki követte annak idején a Győzike show-t, annak egyértelmű, hogy főszereplője akárhova megy, mindig történik vele valami. Többnyire vicces szituációkba szokott keveredni, azonban egyszer torokszorító helyzetben találta magát, amikor Párizs utcáin sétálgatott a lányával.

Gáspár Evelin mesélte el a filmbe illő történetet, ami 14 éves korában esett meg vele és édesapjával, szerencsére az incidenst mindketten ép bőrrel megúszták.

Gáspár Evelint és Győzikét megtámadták

A Nyugi! köztünk marad című műsorban látott napvilágot a sztori, amit a műsor háziasszonya, Szulák Andrea és vendégei is lélegzetvisszafojtva hallgattak végig.

- Sétáltunk éjszaka, épp mentünk haza a vacsorából, gondoltuk, szétnézünk a környéken. Egyszer csak az egyik kis utcából előjött egy késes hajléktalan, és elkezdett minket inzultálni, hogy adjuk oda mindenünket – mesélte a talk show-ban.

gáspár-evelin
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

Az volt a mázlijuk, hogy a showman egy percig sem fagyott le, elővette méltán híres nyelvtudását, amiről számtalan vicces mém és videó kering a neten, és kézzel-lábbal magyarázni kezdett az elkövetőnek.

- Apum minden nyelven elkezdte neki mondani, hogy ne csinálja ezt velünk. Ő bárhol, bárkivel megérteti magát. A kommunikációs képességének köszönhetően nem fordult élesre a szituáció.

győzike
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

Végül elég időt nyertek maguknak ahhoz, hogy leintsenek egy arra járó taxit, és beugorjanak a hátsó ülésre. A lány ma már csak nevet az egészen, az adásban is humorosan megjegyezte, hogy a támadó biztosan nem erre a reakcióra számított.

Gáspár Evelin végzettsége

Gáspár Evelin több mindenre is büszke lehet. Sikeres fogyásának története sokakat inspirál, rengetegen írnak neki közösségi oldalain, hogy a tanácsát kérjék. Nemcsak az edzéseken és a diétázásban maximalista, hanem a tanulmányaiban is.

Ezt is szeretjük