Gáspár Evelin őrült diétájáról vallott: így sanyargatta magát, hogy vékony legyen

Volt idő, amikor Gáspár Evelin a végletekig elment a tökéletes alakért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelin előtt az egész ország megemelte a kalapját, amikor leszámolt a gyermekkori pluszkilókkal. Győzike nagyobbik lánya megannyi fogyókúrát kipróbált, mire megtalálta a tökéletes receptet arra, hogyan faragjon le tartósan a súlyából.

Bár ma már távol állnak tőle az őrült diéták, az étkezés helyett a rendszeres sportolásban hisz, ám régebben előfordult vele, hogy szélsőségesen étkezett.

Gáspár Evelin őrült diétája

Sokan esnek abba a hibába, hogy minél gyorsabban szeretnék elérni az álomalakot, ennek érdekében pedig nem félnek a végletekig elmenni. A 26 éves sztár is belesétált ebbe a csapdába, sanyargatta magát azért, hogy minél karcsúbb legyen.

gáspár-evelin-edzés
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Nem ettem mást, csak napi egy zacskó kekszet, a kicsi, 200 grammos kivitelt. Az elég meredek volt, akkor még a hajam is kihullott - vallotta be a Tények Plusz riportjában.

Manapság már kerüli az extrém módszereket, az étkezés terén sokkal engedékenyebb lett. Ugyan nagyon odafigyel rá, hogy mit visz be a szervezetébe, de egy étel sincs tiltólistán nála. Simán megjutalmazza magát olykor egy hamburgerrel vagy némi édességgel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hollókői gasztrotúra🤤😋 #rántotthús #mákosguba

@ evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Fontos számára, hogy elégedett legyen a külsejével, de immár nem hajszolja mindenáron a vékonyságot. A mozgás terén viszont kőkemény, heti ötször jár el a konditerembe. Régebben megszállottan nádszálvékony akart lenni, végül rájött, felesleges mindenáron hajszolnia a lehetetlent, mára megbarátkozott azzal, ahogy kinéz.

- Nem vagyok egy pálcikaalkat, ebből nem tudok kihozni egy olyan „skinny” ideált, amire én áhítozok, mivel van egy alapgenetika.

Gáspár Evelin így ünnepelte 26. születésnapját

Gáspár Evelin június 15-én már 26 szál gyertyát fújhatott el születésnapi tortáján. Nem is akárhogyan ünnepelte meg, hogy egy évvel idősebb lett: egy álomszép luxusautót kapott ajándékba.

Ezt is szeretjük