Kiderült, Csősz Bogi hogyan fogyott le ennyire - Sokkal vékonyabb, mint pár éve

Csősz Bogi a vízböjtre esküszik, így lett sokkal karcsúbb, mint a Feleségek luxuskivitelben első évadaiban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Akik az elejétől kezdve nyomon követték a Feleségek luxuskivitelben című műsort a VIASAT3 csatornán, észrevehették, hogy Csősz Bogi rengeteget változott az első évadhoz képest: nemcsak hosszú, vörös hajzuhatagától vált meg, de jó pár kilónak is búcsút intett.

Már a produkció indulásakor is bomba alakkal rendelkezett, de az utóbbi időben még ahhoz képest is látványosan karcsúbb lett. Vékonyságának titka pedig a böjtben rejlik, ugyanis a sztár erre a módszerre esküszik.

Csősz Bogi diétája

Négy éve kezdett életmódváltásba, melynek szerves részét képezi, hogy évente kétszer férjével karöltve vízböjtkúrát tart: egy héten keresztül kizárólag 10-es pH-jú vizet visz be a szervezetébe. Ez első hallásra drasztikusnak tűnhet, ám a luxusfeleség csak jót tapasztalt, miután beiktatta az életébe.

csősz-bogi
Fotó: Facebook/Csősz Bogi, VIASAT3/Feleségek luxuskivitelben

- Három nap után lassul az emésztés, a zsír, a méreganyagok és a salakanyagok pedig kitisztulnak a szervezetből. Nem csupán az emésztőrendszerre van mindez jó hatással, hanem a sejtekre is - mesélte a Best magazin interjújában.

Természetesen egy ilyen diétába csak nagyon körültekintően lehet belevágni, oda kell figyelni a kálium- és nátriumpótlásra, ezeket a 36 éves szépség gyógyszertárból szerzi be, valamint Himalája-sóval biztosítja az ásványi anyagokat a szervezetében.

Bár elismerte, az elején sóvárgott az ételek után, vasakarat kellett ahhoz, hogy ellen tudjon állni a finom falatoknak, végül nagyon megérte, hogy kitartott, hiszen látványos eredményt ért el kívül-belül. Bőre kisimultabb lett, és kevesebbet stresszel is.

Sztárok látványos fogyásai

Rengeteg hazai sztár szabadult meg az utóbbi időben a pluszkilóktól, képes összeállításunkban olyan magyar hírességeket mutatunk, akik nagy fogyásuk után egyre szexibb ruhákban mutatják meg vonalaikat az Instagramon.

Ezt is szeretjük