Gáspár Evelin bikinimodell is lehetne, úgy lefogyott: dögösen pózol Mykonoson

Gáspár Evelin görögországi nyaralásáról több bikinis és fürdőruhás képet is posztolt.

Gáspár Evelin bikinis fotói
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Friss fotói alapján ki hinné, hogy Gáspár Evelin sokáig súlyproblémákkal küzdött. 15 évesen 160 centi és közel 110 kiló volt. Ekkor kezdett el diétázni több-kevesebb sikerrel. 

Számos fogyókúrás tippet kipróbált, még drasztikusat is, de tartós eredményt csak az elmúlt években ért el. Nőtt 12 centit, és 45 kilót fogyott.

Gáspár Evelin bikinis fotói

A 29 éves híresség szerint el kell határoznia magát az embernek, és ki kell tartania. Ez a tartós fogyás titka. Sok munkája van abban, ahogy most kinéz, büszke a testére, és élvezi, hogy azt vesz fel, amit akar. Ma már tangás bikinit is bátran felhúz, nem érdekli mások véleménye. Kritikát még most is kap, de az Insta-fotóira többségében dicséretek érkeznek, és sok kérdés, hogyan érte el az irigylésre méltó, karcsú alakját. 

„Sok edzés, testkezelés na meg diéta! Az elmúlt 8 hónapban heti 4-5x edzettem és jártam rendszeresen testkezelésre” - válaszolta egyik friss, bikinis fotója mellett az egyik hozzászólónak. 

Gáspár Evelin több dögös bikinis és fürdőruhás képet is posztolt Görögországból: Mykonos szigetén nyaral, ami a hírességek kedvenc luxusnyaralóhelyévé vált. Nézd meg képes összeállításunkban!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Cover-fotó: Instagram/Gáspár Evelin

Gáspár Virág egykor és ma

Sokak emlékezetében a kisebbik Gáspár lány hisztis, visítozó, toporzékoló kislányként él. Ma már felnőtt nő, júliusban a 21. születésnapját ünnepelte. 

21 éves lett Gáspár Virág: duci gyereksztárból így vált karcsú nővé

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük