A 100 kilós magyar modell falatnyi bikiniben: Sirokai Diána dögös képekkel buzdít önelfogadásra

Sirokai Diána bikinis fotói rengeteg nőt inspirálnak, és segítenek a testük elfogadásában.

Sirokai Diána bikinis fotói
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem túlzás azt állítani, hogy Sirokai Diána neve mára már egybeforrt a body positivity, azaz a testünk elfogadásának lényegiségével. A magyar plus size modell közel 100 kilósan büszkén vállalja telt idomait, amelyeket előszeretettel meg is mutat a közösségi oldalain.

Azt üzeni nőtársai felé, hogy ne szégyelljék a testüket, mert nem a tökéletességre kell törekedni, hanem arra, hogy jól érezzék magukat a bőrükben.

Sirokai Diána bikinis fotói

A 27 éves modellt cikkünk írásakor 1,2 millióan követték Instagram-oldalán. Nagy sikert aratott azzal a friss tartalmával is, amelyen egy élénk, pink színű bikiniben kapta lencsevégre magát a tükör előtt. Több rajongó megjegyezte, hogy szerintük ő a legszebb magyar plus size modell, és rengeteg nő példát vehetne róla az önelfogadás terén. 

- Már kis koromban is husisabb voltam, egész fiatalon rájöttem, hogy soha nem leszek nádszálvékony. Gyerekként rengeteg alkalommal megkaptam a családomtól, hogy fogyjak le. Hiába jártam edzeni, nem tudtam eléggé lefogyni, és ezáltal megfelelni a körülöttem lévő emberek elvárásainak - mesélte a Glamour magazinnak 2022-ben.

Sirokai Diána sosem engedte, hogy mások véleménye határozza meg, ki is akar lenni valójában. Extravagáns, divatos, elegáns vagy éppen merész ruha? Szemmel láthatóan mindegyikben jól érzi magát. A rosszindulatú megjegyzéseket nem veszi magára, helyette inspirációt merít belőlük.

- Meguntam az állandó küzdést, felhagytam mindennel, elkezdtem enni, aminek az lett az eredménye, hogy még jobban meghíztam. Aztán megláttam Tyra Bankst a Victoria’s Secret kifutóján, elhatároztam, hogy plus size modell szeretnék lenni. Miután ez megtörtént, már a modellkedés miatt bántottak. Én nem félek megmutatni a testem, habár rengeteg támadás ér emiatt. Az elmúlt években valahogy megtanultam ezt kezelni.

Képes összeállításunkban megnézheted a világhírű magyar plus size modell, Sirokai Diána legdögösebb bikinis fotóit!

Sirokai Diána a 2023-as Glamour-gálán

Sirokai Diána neve egybeforrt a szexi, kihívó viseletekkel. A 2023-as Glamour-gálán sem hazudtolta meg önmagát.

100 kilósan hiperszexi bőrszerkót húzott a Glamour-gálára: Sirokai Diána hozta a dögös formáját

Sirokai Diána neve egybeforrt a szexi, kihívó viseletekkel. A 2023-as Glamour-gálán sem hazudtolta meg önmagát.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük