A 47 éves Szandi bikiniben: övé a legjobb magyar női test a kommentelők szerint

Szandi bikinis fotóit gyűjtöttük csokorba. Láthatsz köztük frisset és pár évvel ezelőttit is.

Szandi bikiniben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Örökmozgó, energiabomba - Szandit évek óta így szokták emlegetni a különböző tévéműsorokban. A rajongóitól is megkapja időről időre ugyanazt a bókot: ha bikinis vagy fürdőruhás képeket posztol, rendszeresen írják neki, övé a legszebb magyar női test.

Az idei nyaralásán készített dögös fotó esetében sem volt másként: a 47 éves énekesnő családjával Zalakaroson pihent, a medence partján, a szikrázó napsütésben készült róla egy felvétel bikiniben.

Szandi bikinis képei

Azon túl, hogy sokan azt tudakolták tőle, hol szerezhetik be a fehér alapon királykék mintás darabot, rengetegen dicsérték, milyen fantasztikusan néz ki. 

"Legjobb magyar női test a tied."

"Bárki megirigyelhetné a tökéletes alakodat!"

"Minden elismerésem, Szandi! Egy igazi csoda vagy!"

Akadt olyan kommentelő is, aki azt szerette volna megtudni, hogyan tartja ilyen szenzációs formában magát. Ehhez hasonló hozzászólásokra a korábbi strandolós fotóinál is rábukkanhatunk, gyakran kérnek tanácsot tőle az edzés terén. 

Képes összeállításunkban megnézheted Szandi friss és pár évvel ezelőtti bikinis fotóit. Bár a fürdőruhák más fazonúak és színűek, egy dolog mindig adott: a tökéletes alak.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük