Ganxsta Zolee és volt felesége között szoros a kapcsolat: Móni fia őt szólítja apának
Ganxsta Zolee és Móni 12 év együttélés után 2006-ban titokban házasodtak össze, majd 2017-ben váltak el hivatalosan.

Ganxsta-Zolee-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ganxsta Zolee és volt felesége az élő példa rá, szakítás után is megmaradhat két ember között a jó viszony. 

Mónival 12 év együttélés után 2006-ban, a zenész 40. születésnapján titokban házasodtak össze. Kislányuk, Zoé egy évvel később jött a világra. 

Ganxsta Zolee volt felesége

2017-ben mondták ki hivatalosan a válásukat, de jóval korábban meghozták a döntést, nem folytatják tovább az életüket egy párként. Elszakadni azonban nem akartak egymástól, a mai napig szoros a kapcsolatuk. Ganxsta Zolee elárulta, Móni a legjobb haverja.

ganxsta zolee 1
Fotó: RTL Klub/Keresztanyu

- Időközben született egy kisfia is, aki - a sors úgy hozta - engem szólít apának. Heti kétszer megyek érte az oviba, imádom, szeretem, mintha csak az enyém lenne - árulta el a Story magazinnak.

2016-ban sok újságcikk született Móni várandósságáról és arról, hogy bár papíron még házasok voltak, nem a rapper volt születendő gyermeke édesapja. Kiderült, akkor már rég nem alkottak egy párt, és mindketten más oldalán találták meg a boldogságot.

A cikk az ajánló után folytatódik

A zenész arról is mesélt a lapnak, hogy lánya anyukája volt az a nő, akivel a legtöbb ideig együtt élt. Elárulta, 56 évesen hajlandó lenne megállapodni, de amint úgy érzi, beleszólnak az életébe, fejvesztve menekül.

- Mára olyan vagyok, mint a kutya, akit egész életében ütnek-vágnak, már akkor is marok, amikor szeretettel nyúlnak felém. 

ganxsta
Fotó: RTL Klub/Keresztanyu

Arról is beszélt, nem tudna polgári életet élni. A nők, a buli és a zene nélkül számára nem működik az élet.

- Nem tehetek róla, imádom a csajokat! Apám is ilyen volt, 80 évesen 50 éves csajokat fűzött, a nagyapámnak meg 94 évesen 40 éves felesége volt. 

Ganxsta Zolee lánya 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép kamasszá cseperedett Ganxsta Zolee 14 esztendős lánya. A Zoéról készült felvételek magukért beszélnek: tündéri, szőke fürtös tipegőből gyönyörű lány lett.

Cover-fotó: RTL Klub/Keresztanyu

Ezt is szeretjük