Kiss Endi három gyönyörű lányával: Bodza, Kiara és Larissza a Hooligans dobosának büszkeségei

Kiss Endi lányai mindhárman a színpadra termettek. Bodza énekel, Kiara és Larissza pedig évek óta a légtornában jeleskednek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kiss Endi ízig-vérig rosszfiúnak vallja magát. Volt idő, amikor túlzásba vitte a hajnalig tartó bulizást, ám ma már fontosabb a számára, hogy gyermekeit ő vihesse reggel az iskolába. A Hooligans dobosának kemény rockerkülseje egy vajszívű édesapát takar, akinek legnagyobb büszkesége három lánya.

Legszívesebben egész nap csak ölelgetné Bodzát, Kiarát és Larisszát, de igyekszik nem rátelepedős apuka lenni. Az Instagram-fotók alapján igazi laza édesapa, aki minden csajos programra kapható. 

Kiss Endi három lánya

Az sem véletlen, hogy csillog a szeme, és dagad a melle a büszkeségtől, ha lányairól beszél: mindhárman gyönyörűek és nagyon tehetségesek. A 16 esztendős Bodza örökölte édesapjától a művészvénát - annyi különbséggel, hogy az ő hangszere nem a dob, hanem az énekhangja. A 2021-es X-Faktorban már a tévénézők is megismerhették, a Crush zenekar tagjaként egészen a Mentorházig jutott.

Két kisebbik lánya más területen ügyes, mindketten a légtorna szerelmesei, és a szakemberek szerint van jövőjük a sportban. A nagyközönség előtt hamarosan mindhárman bemutathatják, mit tudnak. Március közepén a Fővárosi Nagycirkuszban édesapjukkal együtt lépnek a porondra.

- Nagyon örülök neki, hogy mind a három lányommal együtt lépünk fel. Már arról is volt szó, hogy a Hooligans egyik koncertjén is összehozzuk ezt, de azért arra még várunk egy kicsit - ecsetelte a büszke apuka a Mokkában.

Képes összeállításunkban mutatjuk a Hooligans dobosának három gyönyörű és tehetséges lányát, Bodzát, Kiarát és Larisszát.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük