Ganxsta Zolee lánya már 13 éves - A rapper szerelmes apuka, amióta Zoé megszületett
Ganxsta Zolee a Life TV Bréking című műsorában mesélt arról, milyen apa.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ganxsta Zolee bevallotta, még most sem érzi magát késznek az apaságra, pedig majdnem 14 éves a lánya. Zoé 2007. augusztus 16-án jött a világra. 

Inkább a haverja, mint az apja, semmire nem kötelezi - vallotta be a rapper a Life TV hétköznap esténként jelentkező Bréking című műsorában. 

Ganxsta Zolee elárulta, milyen apa

- Amikor kiderült, hogy apuka leszek, én azért vakaróztam, hogy a gyerek büdös is, hangos is… Kell a francnak! Aztán megszületett, én meg szerelmes lettem. Imádom! - árulta el a péntek esti műsorban. 

ganxsta-zolee1
Fotó: Life TV/Bréking

Igazából az életvitele mit sem változott a gyermeke születése után, mégis tud vele törődni. 

- Azt gondolom, nem vagyok rossz apja, de nem vagyok tipikus sem. Következetes nem vagyok, fegyelemtartó sem, rendtartó sem, és nem is várom el sajnos. Van, amikor igényli a beszélgetést, van, amikor nem. Felváltva van az anyukájánál meg nálam, és néha felvonul, én lent maradok, nem is szólunk egymáshoz, máskor meg játszunk társassal, kártyával, Playstationnel. Megtanítottam pókerezni is, már jobb benne, mint én! Úgy összever, hogy azt se tudom, hol vagyok! 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az 55 éves sztár szerint egy nő, ha megszerzett egy férfit, azt reméli, majd megváltozik, de ez nem így lesz. A férfi azt várja a nőtől, miután megszerezte, hogy ne változzon, de a nő változni fog. Az ő élete az apaság után sem változott semmit.  

Ugyanaz a hülye huligán vagyok, aki eddig voltam, csak van egy kislányom.

Harsányi Levente szerint Ganxsta nem olyan kemény, mint amilyennek mutatja magát, vagy sokan látják, hanem egy érző szívű, nagy mamlasz, aki, ha hajnali négykor ment haza egy buliból, akkor is felkelt hétkor, hogy elvigye a lányát oda, ahova kellett. 

ganxsta-zolee2
Fotó: Life TV/Bréking

- Ha fel kell kelni, akkor a kedvéért felkelek, de inkább ráneveltem, hogy aludjon velem délig. Az gyötrődés volt, amikor az öt-hat éveshez muszáj volt fölkelni, mert a buliról nem mondok le. Tehát miről mondok le? Az alvásról.

Ganxsta Zolee lánya már ilyen nagy

Habár lánya külsőre nem az apjára ütött, a zene szeretetét egyértelműen tőle örökölte, és a hangszereken is ügyesen játszik. A rapper számára is ismerős az a sok szülő által emlegetett érzés, miszerint mire kettőt pislogunk, a kis lurkók önálló kamaszokká válnak. 

Ezt is szeretjük