Gálvölgyi János unokája már egyetemista: Simon betegségéről a színész lánya beszélt

Gálvölgyi János két lányával szerepelt közös címlapon. Ritka, hogy Eszter és Dorka a magánéletéről meséljen.

gálvölgyi-j-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy egész ország aggódott Gálvölgyi Jánosért, amikor májusban az intenzív osztályra került. Négy hónap telt el azóta, hogy hazaengedték a kórházból. A színész lányai elárulták, nem ez volt az egyetlen nehézség, amellyel a családnak meg kellett birkóznia az elmúlt években.

Eszter és Dorka a Best magazin címlapján szerepeltek édesapjukkal. Bár az utóbbi időben több alkalommal szerepeltek a tévében és lapokban, apjuk betegsége előtt csak ritkán láthattuk őket.

Gálvölgyi János unokája

Az pedig még kevésbé volt jellemző, hogy a magánéletükről nyilatkozzanak. Eszter kivételesen beszélt a fiáról: Simonnak egy évben kétszer tartanak születésnapot, ugyanis kisgyermekként vesetranszplantáción esett át.

- Simon veséje születése óta beteg volt, gyógyszereket kapott, tudtuk, hogy előbb-utóbb új vesére lesz szüksége. Amikor megtörtént a transzplantáció, tízéves volt, előtte hihetetlen elutasító volt, azt mondta, halottól ő nem akar semmilyen szervet. Amikor kiderült, hogy az édesapja lesz a donor, akkor azt elfogadta.

Először én, másodjára az édesapja adott életet a fiunknak, ezért is ünneplünk két szülinapot.

Hozzátette, Simon ma már teljesen jól van, egyetemre jár, programtervező informatikát tanul. Bár élete végéig gyógyszereket kell szednie, nincs betegségtudata.

Nézd meg Vitray Tamás unokáit a címlapon!

Vitray Tamás először szerepelt unokáival az oldalán. Nagyobbik fiának két gyermeke már mindketten felnőttek.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük