Gálvölgyi János tévéinterjúja a kórház után: utoljára mesélte el, mi történt vele

Gálvölgyi János május 10-én került az intenzív osztályra, napokig volt életveszélyben.

gálvölgyi-jános-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gálvölgyi János rosszulléte után adott interjút az RTL-nek. Május 10-én szállították kórházba, miután légzési nehézség lépett fel nála, és félrebeszélt. 

A színész utoljára mesélte el részletesen, mit érzett a rosszulléte előtt, mit tapasztalt a kórházban, hogyan érzi magát, és mennyiben változtatta meg az életét az elmúlt három hét.

Gálvölgyi János a rosszullét után

A Fókusz interjúját azzal kezdte, már jól van, ezt orvosi papír is igazolja. Teljesen viszont nem érzi százszázalékosnak magát, a hangja még nem az igazi, hetek kérdése, és az is rendbe jön. Családja még félti, de ő maga már tervezi a visszatérést a színházba, ez akkor valósul meg, ha a hangját is teljesen jónak hallja majd.

Két lányával, Dorkával és Eszterrel és feleségével, Judittal az otthonában.
Két lányával, Dorkával és Eszterrel és feleségével, Judittal az otthonában.
Fotó: RTL/Fókusz

Május 10-én, szerdán lett rosszul, de már az azt megelőző napokban is gyengeségre panaszkodott. Kedden még egy koronavírustesztet is csinált, ez azonban negatív lett. Szerdán egy interjút készítettek volna vele, arra még emlékszik, hogy azt lemondta, de azt, mi történt vele az ezutáni három napban, már csak homályosan tudja felidézni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

- Még annyi emlékképem van, hogy itt (az otthonában, ahol az interjút forgatták - a szerk.) megyek két lépcsőt, majd leülök. Aztán ülök Dorka lányom kocsijában, és Eszter lányom hátulról átölel.

Miután lányai hiába várták több mint 40 percig a mentőautó kiérkezését, ők maguk vitték be a kórházba. Olyan súlyos volt az állapota, hogy lélegeztetőgépre került, mélyaltatásban tartották. Napokig volt életveszélyben. Sok pletyka látott napvilágot, mi okozta a rosszullétet, most tisztázta, nem volt tüdőembóliája.

gálvölgyi
Fotó: RTL/Fókusz

- Bakteriális szív- és légzés-tüdőelégtelenség volt, ami egy fertőzés. Eleinte még nagyobb bajnak tűnt agyilag az oxigénhiány miatt, de most is tudom, hogy kivel beszélek, így agyilag rendben vagyok.

Hangsúlyozta, mérhetetlenül hálás minden kórházi dolgozónak, akik segítették a gyógyulását. Hozzátette, az intenzíven nincs kivételezés, nem volt protekció. Háromágyas szobában ápolták egy angol nő és egy kislány mellett.

Sokan, akik olyan betegségen vagy krízisen estek át, mint amelyen ő, felépülésük után másképp élik tovább az életüket.

- Akkor értékeled igazán, hogy megihatsz egy pohár vizet, benyúlhatsz a jégszekrénybe, beszélhetsz telefonon, amikor ez nem adatik meg. 

Annyiban megváltozik az életem, hogy rá kellett jönnöm, ez nem olyan természetes. Nem olyan nyilvánvaló, hogy az ember jól van.

Nézd meg Gálvölgyi János lányait is!

Gálvölgyi János élete hölgyeivel a családi fotón: feleségével és két felnőtt lányával nem sokszor látjuk így együtt.

Cover-fotó: RTL/Fókusz

Ezt is szeretjük