Gálvölgyi János azt hitte, elrabolták a lányát: minden szülő rémálmát átélte
Gálvölgyi János egy egész szilveszter éjszakát átaggódott a lányáért, amikor az 16 éves volt.

gálvölgyi-jános-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden szülő életében eljön egyszer az a pont, hogy el kell engednie a gyermekét. A kamasz- vagy tinédzserkor beköszöntével a gyerekek egyre nagyobb térre vágynak. Általában ilyenkor indul be a bulizós időszak, és az első szerelmek is ekkor szökkennek szárba.

Persze az éjszakai kimaradások nem tartoznak az édesanyák és apukák kedvencei közé: amíg nem érkezik haza a gyermekük, akarva-akaratlanul azt szuggerálják, mikor nyílik a bejárati ajtó. Gálvölgyi Jánosnak is meg kellett tapasztalnia mindezt. Kétszeres lányos apuka lévén mindig aggodalom töltötte el, ha lányai, Eszter és Dorka kimenőt kaptak otthonról.  

Gálvölgyi János megijedt, hogy elrabolták a lányát

Egy különleges esetet sohasem fog elfelejteni, ami akkor történt, mikor idősebbik lánya tinédzser volt. A szülők rémálmát élte át egy szilveszter este: azt hitte, hogy Esztert elrabolták.

- Egyszer elmentünk a Malomtó Presszóba, Eszter lányom 16 éves lehetett. Megbeszéltük vele, hogy mivel már nagylány, eljöhet velünk, és éjfél után átmehet az osztálytársaival bulizni a Rudas László utcába - kezdte a visszaemlékezést a Best magazinban 2022 januárjában.

A forgalmas éjszakán a lány nem kapott taxit, egy civil kanyarodott oda, aki ismerte a színészt, és felajánlotta, hogy elviszi Esztert. Az izgatott tinilány meg sem várta az apja válaszát, bepattant az autóba, ami rögtön el is indult vele.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Amikor elhajtottak, akkor láttam meg, hogy a kocsi hátuljában van egy műkéz. Rögtön elkezdtek rémképek cikázni a fejemben, biztos valami perverz sofőr, mi lesz, ha feldarabolja a gyereket.

Nem hagyta nyugodni a gondolat, végül úgy látta jónak, ha Eszter után megy. Neki sem sikerült taxit fognia, így gyalog vágott neki a nem kis távolságnak a Margit hídon át. A Rudas László utcába érkezve csak keringett, mert nem tudta, pontosan hol van a parti. 

gálvölgyi 1
Fotó: RTL Klub/Keresztanyu

- Volt egy lakás, ahonnan hallatszódtak a buli hangjai, felmentem, becsöngettem. Éppen akkor ért véget a tévében a Gálvölgyi Show. Nem értették, mit keresek én ott, tréfásan megjegyeztem: "Van most egy ilyen szolgáltatás, hogy személyesen elmegyek a kedves nézőkhöz."

Bár lelkes rajongókkal találta szemben magát, azt, akiért jött, nem lelte meg. Mivel Eszter nem volt a lakásban, nem tudott mást tenni, hazafelé vette az irányt.

- Reggel fél hétig aggodalmaskodtam, amikor Eszter jókedvűen megérkezett, a haja szála sem görbült. Nagyon jól érezte magát a házibuliban a Radnóti Miklós utcában…

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter lánya

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter három gyermeket neveltek fel: a színésznő első házasságából 1987-ben született Flórát, akinek édesapja Quintus Konrád színész, és maga is színészi pályára lépett, az 1991-ben világra jött Olivért, akit filmrendező szakra vettek fel a színművészetire, és Szonját, aki 1994-ben látta meg a napvilágot. 

Cover-fotó: RTL Klub/Keresztanyu

Ezt is szeretjük