"Tehetségtelen sz*r vagy" - Gálvölgyi János ezért akadt ki színészkollégájára
Gálvölgyi János ezt nem tűrte el a színpadon. Hiába kért tőle bocsánatot partnere, káromkodva szidta le.

gálvölgyi-jános-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gálvölgyi Jánost a nagyközönség jókedvű, humoros viccmesterként ismerheti a televízióból. Bár a műsoraiban poénos oldala a domináns, a színházi munkafolyamatok alatt nem ismer tréfát, és kollégáitól is mindig elvárja a profizmust.

Elmondása szerint minden ökörségben benne van, de meghúz egy határt. A színpadon nincs helye a bolondozásnak, a darabbal, alkotókkal és közönséggel szembeni tiszteletlenséget nem tűri.

Gálvölgyi János kiakadása

Alföldi Róbert Főszerepben című műsorának interjúalanyaként adott ízelítőt a közönség által eddig kevésbé ismert oldaláról. Elmondta, mivel lehet kihozni a sodrából, és egy konkrét esetet is elmesélt, amikor teljesen kiakadt az egyik kollégájára.

gálvölygi
Fotó: RTL/Főszerepben

Beszélt arról, hogyan látja pályatársait kívülről. Számára könnyfakasztó, ha olyan embert lát a színpadon, akiben ott van az igyekezet, de hiányzik belőle a tehetség. Viszont ha ez nagyképűséggel párosul, azt nem bírja.

- Valakibe bele tudnék rúgni. Ha egy rossz bohócot látok, aki úgy érzi, hogy ő jó bohóc, gyilkolni tudnám.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kifejezetten dühíti, ha a mellette dolgozó művészek nem az elvártnak megfelelően állnak az adott munkához. A véleményét pedig nem rejti véka alá.

- Volt olyan kollégám - az Egy, kettő, három című darabban közösen játszottunk -, aki bejött a jelenetbe, elmondta a szövegét, és még rátett egy mondatot. Megálltam, és csak néztem őt hosszasan. És azt mondtam: "Ha ezt még egyszer meghallom, maga ide a lábát nem teszi be többet.”

Gálvölgyi János a Keresztanyu egyik jelenetében.
Gálvölgyi János a Keresztanyu egyik jelenetében.
Fotó: RTL/Keresztanyu

Az említett színész ezután két héten keresztül négynaponta hívta Gálvölgyit, hogy elnézést kérjen tőle. 

- Mondtam, hogy én megbocsájtanék neked, de Molnár Ferenc nem bocsájt meg. 

Tehetségtelen sz*r vagy.

- Hogy merészeled ezt megtenni, hogy viccelsz Molnár Ferenccel, viccelsz velem?

Gálvölgyi János lányai

A színész öt évtizede boldog felesége, a híres bűvész, Rodolfo lánya, Judit oldalán. Világéletében két lánygyermekről álmodott, és ez meg is adatott neki: Eszter 1973-ban, Dorka 1975-ben született. Már mindketten édesanyák, szüleiket három fiúunokával ajándékozták meg: előbbi Simonnal, utóbbi pedig Ádámmal és Dániellel. 

Cover-fotó: RTL/Keresztanyu

Ezt is szeretjük