Gálvölgyi Jánosnak évekig tartott meghódítani feleségét: Judit ezért nem vette komolyan
Gálvölgyi János ötven éve imádja feleségét, Juditot. Kitartóan kellett ostromolnia, hogy elnyerje a szívét.

gálvölgyi-jános-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aranylakodalomnak hívjuk az 50. házassági évforduló megünneplését. Gálvölgyi János és felesége, Judit már túl vannak ezen, 1971-ben álltak az oltár elé, így 2022-ben házasságuk 51. esztendejébe léptek.

Sokan azt vallják, hogy egy kapcsolat akkor működik jól, ha a felek nem pusztán szerelmesek, hanem egymás támaszai és legjobb barátok is egyben. A színészre és nejére ez pontosan igaz, sőt először barátok voltak, csak később alakultak ki köztük gyengéd érzelmek.

Gálvölgyi János és felesége megismerkedése

Gálvölgyi Jánosnak nem volt könnyű dolga, amikor a fejébe vette, meghódítja Judit szívét. Kitartónak kellett lennie, hiszen a köztük lévő korkülönbség miatt az asszony elsőre nem vette komolyan: a megismerkedésük idején Judit 20 esztendős volt, míg udvarlója 18.

- János öt évig udvarolt nekem, és ez idő alatt azt játszottuk, hogy elmondtuk egymásnak a rossz tulajdonságainkat, rossz szokásainkat. Hogy ne kapjon zsákbamacskát a másik - olvasható Judit vallomása a Story magazinban.

Végül mindkettejükben világos lett, őket a sors is egymásnak teremtette, ám ekkor még nem vezetett egyenes út az esküvőhöz. A lánykérésre nemcsak Juditnak, hanem híres édesapjának, Rodolfónak is igent kellett mondania. Miután megismerte a színészt, rögtön megkedvelte, így nyugodt szívvel adta áldását a frigyre, amelyből két lánygyermek született, Eszter és Dorka.

Boldogságuk annak ellenére töretlen maradt, hogy Gálvölgyi a munkája miatt sokszor piros betűs ünnepnapokon is a színpadon van. 

- Azt sem veti a szememre, ha a vasárnapi ebéd netán keddre esik, mert vasárnap dolgoznom kell - ezt már a színész árulta el kedveséről.

Gálvölgyi János lányai

Gálvölgyi Jánosnak nem csak a munka és a szerelem terén teljesültek a kívánságai. Az a dédelgetett vágya is valóra vált, hogy kétszeres lányos apuka lehessen: Eszter 1973-ban, Dorka 1975-ben született.

Cover-fotó: RTL Klub/Keresztanyu

Ezt is szeretjük