Először mutatta meg barátnőjét Gallusz Niki! Ezzel a nővel él együtt az énekesnő
Gllusz Niki közös lakásukba is beengedte a Reflektor kameráit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gallusz Niki színész, énekesnő először árult el részleteket arról, milyen boldog párjával. Sokan furcsállták, hogy több férfi után egy lánnyal él együtt, ám ő azt mondja, számára ez az állapot a világ legtermészetesebb dolga.

Az RTL Klub Reflektor című műsorának kamerái előtt azt is elárulta, miért nem beszélt eddig magánéletéről.

Fiúnak nézte

Bártfai Laurával, aki DJ-ként dolgozik, másfél évvel ezelőtt, egy rendezvényen találkoztak.

- Először azt hittem, hogy ő egy fiú. Mondtam a barátaimnak, hogy milyen érdekes egyéniség.
Én akkor egy nagyon nagy rokonszenvet, vonzalmat egy kíváncsiságot éreztem őfelé - elevenítette fel az énekesnő az első találkozást.

Az egymásra találás után kapcsolatuk egyre szorosabbá vált. Bemutatták egymást a családjaiknak is.

- Azért nem beszéltem a mi örömünkről és boldogságunkról, mert számomra is valószínűtlen. Én is és Laura is konzervatív családokból jöttünk. A kapcsolatunk egy hosszú várakozás eredménye. Lauránál ez 28 évet jelent - folytatta.

"Csak ővele jöhetett létre"

Barátaik közül voltak, akik meglepődtek azon, hogy több férfi után Niki egy nőt választott párjául.

- Sokan megkérdezték, nem kéne-e énmellém egy igazi férfi. Szerintem ez egy ideál. Mitől érzi magát egy nő nőnek? Számításba vagyok véve, követi a gondolataimat, és velem van, én ettől érzem magam úgy, mint egy hagyományos kapcsolatban - árulta el.

Laura arról beszélt, hogy számára - mint nő - Niki tökéletes. Szerinte csak rá kell nézni, ezt mindenki látja.

- Miután elkezdtünk beszélgetni, úgy éreztem, az a fajta szeretet, ami belőle árad, nagyon ritka. Minden nap, amikor felébredek, megköszönöm a Jóistennek, hogy Niki velem van. Ez a csodálatos érzés, úgy érzem, napról napra erősödik - mesélte.

Niki és Laura olyannyira komolyan gondolják a közös életet, hogy a közelmúltban közösen nyitottak egy belvárosi éttermet.

- Ez a fajta kapcsolat csak ővele jöhetett létre. Nem tudom elképzelni, hogy más nőnemű emberre rá tudnék nézni vonzalommal - zárta a beszélgetést Gallusz Niki.

Fotó: RTL Klub/Fókusz

Ezt is szeretjük