Galambos Lajos volt felesége miatt szakított: párja nem nézte jó szemmel, ami köztük van

Galambos Lajos párja rossz néven vette, hogy a zenész jóban maradt az exével.

Galambos Lajos szakított
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Galambos Lajos szakított párjával. Áprilisban mi is megírtuk, hogy a zenészre januári válása óta rátalált a szerelem. Kedvesével, Julikával régóta ismerték egymást, hiszen ő is a show-bizniszben dolgozik.

A kapcsolatuk azonban véget ért, a nő ugyanis nem nézte jó szemmel, hogy mindenki Lagzi Lajcsija jóban maradt a volt feleségével. 

Galambos Lajos szakított

Július végén sok olyan cikket lehetett olvasni a bulvársajtóban, amelyben azt találgatták, hogy a trombitaművész és Boglárka talán újra összejöttek. A találgatások hátterében egy videó állt, amelyet lányuk, Bogi tett közzé a közösségi oldalán: a felvétel elárulta, az egész család együtt nyaralt Horvátországban.

galambos
Fotó: TV2/Tények Plusz

- A válásom után is nagyon jó kapcsolatban maradtunk a volt feleségemmel. Bár véget ért a házasságunk, a három csodálatos gyermekünk a sírig összeköt minket, ezért törekszünk arra, hogy jó legyen a viszonyunk. A szüleimtől és a nagymamámtól azt tanultam, hogy mindig a család az első, és azt gondolom, ezt egy válás sem befolyásolhatja - fejtette ki a Blikknek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Elárulta, lánya csupán azért tette ki a videót, mert jó érzéssel töltötte el, hogy annyi idő után ismét együtt van a családja.

galambos mokka
Fotó: TV2/Mokka

Julika azonban mindezt nem vette jó néven, ahogy azt sem, hogy kedvese azt nyilatkozta exéről, hogy örökké egy család maradnak. 

- Ebből kifolyólag több vita is adódott közöttünk, amit tovább fokozott, hogy néhány "jó barátja” nem a legjobb szándékkal - sőt volt, aki irigységgel - véleményezte, amit a médiában nyilatkoztam. Ez még nagyobb feszültséget szült közöttünk. Én nyugodt, kiszámítható kapcsolatra vágyom, és mivel mások voltak az elképzeléseink, 

a napokban közösen úgy döntöttünk, jobb, ha elválnak az útjaink.

Galambos Lajos lánya

Galambos Lajost lányával fotózták a címlapra: Galambos Boglárka csak úgy sugárzott édesapja oldalán a közös felvételen. A mulatóssztár legidősebb gyermeke idén tölti be a 24. életévét, és egyre nagyobb sikereket tudhat a magáénak, ráadásul mindent önerőből csinál, saját jogon akar elismert lenni, nem híres apja által.

Galambos Lajos lánya sugárzóan szép a címlapon: Boglárka már 23 éves

Galambos Lajos lánya szép, okos, művelt és sikeres. Bogi saját jogon akar elismert lenni.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük