Galambos Lajos ezzel a világsztárral ápol szoros barátságot: így lettek jóban
Mikor másodjára járt hazánkban, kikötötte, csak akkor jön, ha Galambos Lajos látja vendégül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha volt sorozat, amit mindenki ismert a ’90-es évek végén hazánkban, akkor az a Vad angyal volt. A szappanoperát a TV2 csatornája kezdte el sugározni 1998-ban, a nézőket megbabonázta az árva lány története. A főszereplő, Natalia Oreiro akkora sztár lett itthon, hogy sokan még lányukat is róla nevezték el, épp ezért hatalmas felhajtás övezte, amikor hazánkba látogatott.

Galambos Lajos látta vendégül az uruguayi színésznőt, aki még fel is lépett műsorában, a Dáridóban. A mulatós sztár és a szappanopera-csillag az első perctől kezdve megtalálták a közös hangot, igaz, előbbi nem bízta a véletlenre: egy nem mindennapi ajándékkal kenyerezte le vendégét.

Galambos Lajos és Natalia Oreiro

- Magyaros gesztusként kapott egy kutyát. Szerettem volna meglepni valamilyen kis szuvenírrel, ezért kapott egy fekete pulit, amit Natinak neveztünk el. Nagyon meglepődtem, mert egyáltalán nem úgy reagált, ahogy azt vártam - mesélte a Tények Plusz stábjának.

lagzi-lajcsi
Fotó: TV2 Tények Plusz

- Az érkezése estéjén adtuk át neki az ajándékot, és nem azt mondta, hogy majd utolsó nap viszi el, egyből kutyaszittert fogadott mellé, mondván, ez a kisbaba nem maradhat egyedül.

Végül tényleg egy percre sem hagyta magára a kis szőrmókot, még a közös fellépésükre is magával vitte, mint ahogy azt ez a régi felvétel is mutatja.

A látogatás további része is jól sikerült, a zenész tett róla, hogy együtt bejárják Budapest legszebb nevezetességeit. Vendége annyira a szívébe zárta az 59 éves sztárt, hogy mikor felmerült benne, újra Magyarországra jön, csak úgy volt hajlandó ideutazni, ha ismételten Galambos Lajos fogadja.

Galambos Lajos 22 éves lánya

Galambos Lajos három gyermek büszke édesapja, két fia van, Lajos és István, és egy csodaszép lánya, Boglárka. Utóbbi kreativitása és kézügyessége már kislányként megmutatkozott. Eleinte képeket festett, majd ezt ötvözte a divattal, az egyedi, színes motívumokat immár ruhákra, cipőkre és táskákra álmodja meg.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük