Galambos Lajos kisebbik fia ilyen helyes pasi lett: István már 23 éves

Galambos Lajos kisebbik fia elegáns, mint azt az édesapjától megszokhattuk. István így ment nővére divatbemutatójára.

Galambos Lajos kisebbik fia
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Azt már megírtuk, hogy Galambos Bogi divatbemutatóján ritkán látott édesanyja is jelen volt, de nem ő volt az egyedüli a családból, aki tiszteletét tette az eseményen, és támogatta a divattervezőt: az öccse sem hagyta ki.

Galambos Lajos és volt felesége 22 éven át tartó házasságából három gyermek született. Bogi a legidősebb, ő 1998-ban látta meg a napvilágot, kisebb testvérei, Lajos és István 2000-ben, illetve 2001-ben.

Galambos Lajos kisebbik fia

Ezúttal a kisebbik fiútesót láthattuk. István a végtelen eleganciát képviselte, a nővére nagy estéjére hófehér zakóban érkezett. Az is látszik a friss fotón, milyen helyes pasi lett 23 éves korára.

Bár István nagyon ritkán áll kamerák elé, 2020-ban szerepelt a Tények Pluszban. Ott pont arról beszélt, hogy a kifinomult stílust az édesapjától örökölte. Csakúgy, mint az ország Lagzi Lajcsija, ő is mindenhova öltönyben, zakóban jár.

Azt is lehet tudni róla, hogy nem követi édesapját a művészpályán, jogi karrierre készül: 2020 őszén kezdte meg a tanulmányait az ELTE jogi karán.

Pokorny Lia és Csányi Sándor fia már 20 éves: a zenész Misi apja sármját örökölte

Csányi Misi felnőtt férfi lett, a Damara nevű együttesben építi zenei karrierjét.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük