Galambos Lajos 23 éves lánya gyönyörű nő: Bogi divattervezőnek tanul Londonban
Galambos Lajos Bogiról már hároméves korában tudta, hogy tehetséges, egyedi ruhadarabokat forgalmazó márkája felépítésében is segíti.

galambos-lajos-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem véletlen, hogy Galambos Lajos mindig csillogó szemekkel mesél gyermekeiről a tévés interjúiban, mindhármójukra végtelenül büszke. Az ország kedvenc trombitása két fiú és egy lány édesapja: a húszesztendős István jogot tanul, míg egy évvel idősebb bátyja nemzetközi tanulmányokat folytat.

A legidősebb testvér, Bogi sem ül a babérjain, 23 éves korára egyre sikeresebb divattervezőnek mondhatja magát. A 2021-es évben régóta dédelgetett álmát is valóra váltotta: felvették London egyik neves egyetemére, ahol a divatszakmán kívül üzleti képzést is kap.

Galambos Lajos lánya divattervezőnek tanul

- Az biztos, hogy most a legjobbaktól tanulhatok, és jó úton haladok a saját divatmárka elindításához. London nincs messze, mindössze két óra repülővel, de sokszor van honvágyam, ha kint vagyok, ezért még nem tudom, a mesterképzéssel mi lesz, egyelőre nyitva hagytam ezt a kérdést - árulta el a Blikknek.

galambos lajos és bogi
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Bogi decemberben az ünnepekre utazott haza Magyarországra, és februárig itthon is marad. Addig sem tétlenkedik, amíg nem kezdődik újra az oktatás: édesapja anyagilag és ötletekkel is támogatja abban, hogy pár hónapon belül elindíthassa saját vállalkozását.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Bogi nagyon talpraesett, és bár féltem, tudom, hogy megállja a helyét, és a mély vízben is jól úszik majd. Természetes, hogy tanácsokkal és anyagilag is támogatom, hiszen kit segítenék, ha nem a lányomat? Szerintem pár éven belül komoly bevétellel lehet számolni, és tudom, hogy a lányom nem szórja el a pénzt. Arra tanítottuk, hogy ne a dolgok árát, hanem az értékét nézze. Most is ő maga varrja a ruháit, spórol, gyűjt, hogy minél függetlenebb legyen az életben és az üzletben is - ezt már a zenész mesélte a lapnak.

Édesapja már hároméves korában meglátta lányában a tehetséget, örökölte a kreativitását, csak az nem a zenében, hanem a festésben és rajzolásban mutatkozott meg. Eleinte képeket festett, majd ezt ötvözte a divattal, a színes motívumokat immár ruhákra, cipőkre és táskákra álmodja meg. 

- Számomra fontos, hogy egyedi, friss és fiatalos legyen, amit készítek, nem akarok beállni a sorba. Limitált, kézzel készített darabokat szeretnék készíteni.

Détár Enikő és Rékasi Károly fia

Détár Enikő és Rékasi Károly 1984-től 2013-ig tartó házasságából két gyermek született: Eszter 1989-ben, Zsigmond 2001-ben látta meg a napvilágot. Rékasi Zsigmond - ahogy a szülei becézik, Zsiga - örökölte a művészi vénát, de nem lépett a nyomdokaikba.

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük