Gaál Noémi 50 éves lett: az időjós friss fotóin gyönyörű, mint egy modell
Gaál Noémi 2020. október 10-én ünnepelte a kerek, 50. születésnapját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gaál Noémi 1997-től, a TV2 indulásától volt a kereskedelmi csatorna időjósa, ahonnan 2016-ban közös megegyezéssel távozott. 2017 júniusában az ATV-n tért vissza a képernyőre, és tájékoztatja a nézőket a várható időjárásról. 

2020. október 10-én családi körben ünnepelte a kerek, 50. születésnapját. A Best magazin ebből az alkalomból exkluzív fotósorozatot készített róla. A képeken a gyönyörű tévés úgy néz ki, mintha egy divatkatalógusból lépett volna ki. 

Gaál Noémi 50 éves lett

A hetilapnak azt mesélte, a kerek évforduló arra ösztönzi, hogy előre nézzen, a jövővel foglalkozzon, a múltbeli döntéseiből nem bán semmit, a történteken úgysem tud változtatni. Az utóbbi időben felszabadultabb lett, próbál nem túl szigorú lenni önmagával és a környezetével, emellett tanulja az elengedést is. 

- Az elmúlt időszakban például nagyon készültem egy tévés feladatra, de végül nem jött össze, hiába tettem meg mindent érte. El kellett fogadnom, hogy ebből kimaradok. Ez is jó alkalom volt arra, hogy gyakoroljam az elengedést - árulta el. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Abban, hogy ne rágódjon sokat a dolgokon, párja, Tamás is segíti, akivel másfél éve van együtt. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ma ünnepli 50. születésnapját Gaál Noémi. Boldog születésnapot! 😉

ATV Magyarország (@atv_magyarorszag) által megosztott bejegyzés,

- Nem is kell megszólalnia, sokszor a hallgatása és a pillantása is mindent elárul. Szépen élünk, tervezgetünk, a vírushelyzet miatt ugyan kevesebb lehetőség van a közös élményszerzésre, de mindig találunk olyan hobbikat, amiket közösen csinálhatunk, például esténként dartsozunk, társasjátékozunk, együtt sportolunk, kutyát sétáltatunk, és már nagyon vágyunk egy utazásra. A születésnapom jó alkalom lett volna erre, de majd bepótoljuk.

Barta Sylvia bikiniben

Bikinis alakját elnézve kevesen gondolnák, hogy a gyönyörű időjós januárban a kereken 50. születésnapját ünnepelte. Tavasszal koronavírusos lett, lassan és nehezen gyógyult meg, május közepén állt ismét munkába. Sokat fogyott, de lassan visszanyerte a régi formáját.

Ezt is szeretjük