Fél évig titkolta a szakítást - A magyar tévés 14 év után lett egyedülálló
Gaál Noémi fél évvel a szakítás után pozitívan tekint a jövőbe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Április végén mindenki megdöbbent, amikor Gaál Noémi és Maloveczky Miklós műsorvezető közleményben tudatta, közös megegyezéssel 2018 őszén úgy döntöttek, 14 együtt töltött év után külön utakon folytatják tovább. A szakítást fél évig titkolták, és tavasszal sem nagyon kívánták részletezni az okokat. A csinos időjós kilenc évvel fiatalabb párja májusban azt nyilatkozta, a közös ügyeikről néha még beszélnek, de lezárták a kapcsolatukat, ami egyszerűen elfáradt, felbomlásában nem volt szerepe harmadik félnek. Gaál Noémi két hónappal a bejelentés után a Borsnak azt mondta, már feldolgozta a különválást és hisz abban, hogy újra rátalál a boldogság. 

A 48 éves tévés a napilapnak azt mondta, fél évvel a szakítás után úgy érzi, már jól van. 

- Nem hagytam, hogy rám telepedjen a bánat, és sokat segített, hogy olyan emberek vannak körülöttem, akikkel kiadósakat tudtam és tudok beszélgetni, nevetni. Jól vagyok, túl vagyok a szakításon, és csakis előre nézek, hátra nem. 

gaal-noemi
Fotó: FEM3 Café

Az ATV időjósának pozitív az életszemlélete, hisz abban, ha egy ajtó bezárul, egy másik kinyílik. 

- Ha szeretnénk, hogy jobb legyen, lesz is mellettünk egy olyan segítő, akár felsőbb erő, ami továbbvisz az úton, nem maradunk magunkra, és a sors mindent elrendez. Valami ilyesmi az én filozófiám.

Barta Sylvia és negyven fölötti magyar sztárok bikiniben

Barta Sylvi ma is gyönyörű, bikinis alakja pedig irigylésre méltó. Képes összeállításunkban hasonló korú magyar sztárhölgyeket gyűjtöttünk össze, akik után ma is megfordulnak a strandon.

Ezt is szeretjük