A magyar műsorvezető szakított 9 évvel idősebb kolléganőjével - Ezért lett vége
Gaál Noémi és Maloveczky Miklós 14 év után emiatt döntött a szakítás mellett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Április végén mindenki meglepődött, amikor Gaál Noémi és kilenc évvel fiatalabb párja, Maloveczky Miklós közleményben tudatták, hogy már fél éve külön élnek, 14 év után külön utakon folytatják tovább életüket. A 48 éves időjós egy hónappal azelőtt azt nyilatkozta a Borsnak, hogy még nem engedték el egymás kezét, semmi sem biztos, de a 39 éves műsorvezető a Bestnek azt mondta, lezártnak tekintik a kapcsolatukat. 

- Nem töltjük együtt a napjainkat, de beszélünk egymással. Közösen döntöttünk így, az egymás iránti tisztelet megőrzése mellett. Ez több hete tart. Semmi sem biztos. Erről még mi is beszélgetünk, nem engedtük el egymás kezét. Olyan sok családi tragédia történt velünk mostanában, hogy sajnos ez volt az a megoldás, amely kimozdította a holtpontról a közös életünket - mondta Gaál Noémi április 27-én a Borsnak

Gaál Noémi és Maloveczky Miklós a FEM3 Café 2016. december 12-i adásában.
Gaál Noémi és Maloveczky Miklós a FEM3 Café 2016. december 12-i adásában.
Fotó: FEM3 Café

Nem sokkal később közös közleményt adtak ki, melyben azt írták, tavaly ősszel, közös megegyezéssel úgy döntöttek, hogy külön folytatják tovább életüket.

"A napokban történt sajtóhírek tisztázása érdekében mind a magam, mind pedig Noémi nevében, ezúton szeretném tájékoztatni a tisztelt nyilvánosságot: 

2018 őszén úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk magánéletünket. Döntésünk közös megegyezéssel történt. 14 év után kapcsolatunk olyan ponthoz ért, hogy nem tudtuk azt a korábbi módon folytatni.

Együttélésünket nem titkoltan családi tragédiák is beárnyékolták. Tisztelettel kérjük a sajtó munkatársait és a közvéleményt, hogy ne éljenek semmiféle találgatással, ezáltal ne nehezítsék a dolgunkat! Az egymás iránti tisztelet megőrzése mellett fél éve már külön éljük életünket. Ahogy korábban is intelligens módon kezeltük a közöttünk lévő kapcsolatot, a továbbiakban is erre törekszünk.

Köszönjük és kérjük a megértésüket.

Gaál Noémi, Maloveczky Miklós"

Az otthonukból Maloveczky Miklós költözött el, és a Best magazin friss számában azt mondta, már több mint fél éve külön élnek, a közös ügyeikről néha beszélnek, de lezártnak tekinti a kapcsolatukat. 

- Sokan találgatták, mi áll a háttérben, de őszintén megmondom, hogy nincs eltitkolt problémákról, harmadik félről szó, egyszerűen elfáradt a kapcsolatunk. (…) Nehéz döntés volt, de van úgy, hogy azt érzi az ember: nem működik - mondta a hetilapnak a férfi. 

Gaál Noémi és Maloveczky Miklós 2012 tavaszán a Megasztár 6 közönségének soraiban.
Gaál Noémi és Maloveczky Miklós 2012 tavaszán a Megasztár 6 közönségének soraiban.
Fotó: TV2

Gaál Noémi és Maloveczky Miklós 2003-ban, a TV2-nél találkoztak először, ahol a csinos időjós 19 évig, 2016 decemberéig dolgozott: a rádiós és tévés műsorvezetőként, valamint énesként is ismert Maloveczky Miklós a zenekarával lépett fel a reggeli műsorban. 2007-ben aztán a férfi is a TV2 munkatársa lett műsorvezetőként. Az életük különböző szakaszokban járt, ezért csak egy évvel később kezdtek el randevúzni, egy évvel később pedig már arról nyilatkoztak, hogy hamarosan összeházasodnak, és babát is szeretnének. Évekig próbálkoztak a családalapítással, de nem jártak sikerrel. Gaál Noémi öt évvel ezelőtt a Story magazinnak azt mondta, bár úgy gondolják, egymás mellett öregednek meg, lehet, hogy soha nem fognak összeházasodni.

Maloveczky Miklós a Bors megkeresésére tagadta, hogy az esküvő vagy a gyerek hiánya miatt ment tönkre a kapcsolatuk. 

- Valóban nem házasodtunk össze, nem lett gyerekünk, de, ha két ember úgy dönt, hogy nem megy tovább, annak millió oka van. Úgy gondolom, ahogy az egész kapcsolatunkat, úgy a szakításunkat is intelligensen kezeljük. Nálunk sosem voltak tányértörések, balhék, és most sem lesz sárdobálás. És mindenkit ki kell ábrándítanom, aki a szakításunk mögött valamilyen sötét kis titkot sejt - nyilatkozta a napilapoknak a a Több mint TestŐr műsorvezetője.

Keleti Andrea és tíz évvel fiatalabb férje

Keleti Andrea és férje, Kovács Zoltán 22 éve alkotnak egy párt. A férfi egykor Andrea tanítványa volt, majd együtt lettek ötszörös profi magyar táncbajnokok. A közöttük lévő tíz év korkülönbség miatt környezetük kezdetben nem jósolt hosszú, közös jövőt számukra, ők azonban rácáfoltak erre: húsz éve élnek boldog házasságban, és két gyereket nevelnek, a 17 éves Vikit és a 13 éves Mátét.

Ezt is szeretjük