Emiatt szakított a magyar műsorvezető és 17 évvel fiatalabb menyasszonya
Kárász Róbertet megviselte, hogy nyolc év után szakítottak menyasszonyával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavaly december utolsó napjaiban derült ki, hogy Kárász Róbert és 17 évvel fiatalabb menyasszonya szakítottak. Az ATV műsorvezetője akkor csak egy szűkszavú közleményt adott ki, a különválás okairól és a szakítás utáni nehéz időszakról most először mesélt a Best magazinnak

"Több mint 8 évig tartó kapcsolatunk a végéhez ért. Róza és én külön úton folytatjuk életünket. Mindenkinek köszönjük a szeretetét, kedvességét, akik mellettünk és velünk voltak az elmúlt években. Rengeteg csodálatos élményben és emlékben volt részünk, sok embert megszerettünk, amelyeket és akiket méltó módon szeretnénk megőrizni és megtartani" - állt abban a közleményben, amit tavaly év végén juttatott el a Blikk szerkesztőségébe. 

Az ősszel ötvenedik születésnapját ünneplő tévés a hetilapnak azt mondta, a barátaiknak sem mondtak annál többet, mint ami tavaly év végén a sajtóban megjelent. Nagy szerelem volt az övék, de az utolsó egy évben elfáradt a kapcsolatuk, a jövőbeni terveik is egyre inkább eltértek egymástól, ezért mindketten úgy gondolták, jobb azt idejében és harag nélkül lezárni. 

Kárász Róbert és Róza a 2018-as Story-gálán.
Kárász Róbert és Róza a 2018-as Story-gálán.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- Nagy szerelem volt, borzasztóan ragaszkodtunk és kötődtünk egymáshoz. Házasságot és babát is terveztünk, és, bár eljegyeztük egymást 2015-ben Kambodzsában, a végén egyszerűen más irányt vett az életünk. A szakítás után volt egy nagy, mély, drámai időszak, helyenként tele dühvel, daccal. Egymást és magunkat is hibáztattuk, amiért nem működött, de ezen a korszakon továbblendültünk - vallotta be Kárász Róbert.

Nehéz volt lezárnia a nyolc évig tartó kapcsolatát Rózával, ami számára ugyanolyan hosszúnak tűnt, mint a 14 évig tartó házassága, melyből két lánya született. Az ősszel ötvenedik születésnapját ünneplő tévés nem akarja egyedül leélni az életét, még akár újra apává is válna. 

- Nem vagyok megrémülve a koromtól, még azt sem zárom ki, hogy harmadik gyermekem szülessen. Még el tudom képzelni, hogy rúgom a bőrt a fiammal - mondta a Bestnek.  

Ezt is szeretjük