Szakított a magyar álompár - Emiatt vált külön a műsorvezető és a színésznő
Öt év után szakított Puskás Peti és Eke Angéla.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Öt év után szakított egymással Puskás Peti színész, énekes, a VV9 műsorvezetője, az X-Faktor mentora és a színésznő Eke Angéla. Döntésüket és annak okát a közösségi oldalaikon jelentették be tegnap késő este. A kommentelők sajnálták, hogy a szimpatikus, álompárnak tekintett két fiatal külön utakon folytatja tovább, de annak örültek, hogy barátságban, egymásnak mindent megköszönve váltak szét. 

"Angélával őszinte és bensőséges kapcsolatot követően, közel öt év után úgy döntöttünk, hogy párként különválnak útjaink. Rengeteget tanultunk egymástól, életünk meghatározó szakaszát töltöttük együtt, máig közös világszemléletben. Érzéseink azonban átalakultak, így haragtól mentesen, baráti szeretettel és egymás iránti tisztelettel folytatjuk tovább. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Angélával őszinte és bensőséges kapcsolatot követően, közel öt év után úgy döntöttünk, hogy párként különválnak útjaink. Rengeteget tanultunk egymástól, életünk meghatározó szakaszát töltöttük együtt, máig közös világszemléletben. Érzéseink azonban átalakultak, így haragtól mentesen, baráti szeretettel és egymás iránti tisztelettel folytatjuk tovább. Természetesen a jövőben is közösen és odaadóan gondoskodunk majd kedvenc kutyánkról, Bambikáról. Mindketten továbbra is maximális erőbedobással koncentrálunk szakmai teendőinkre, melyet reméljük, hogy a későbbiekben is változatlan érdeklődéssel követtek. (A fenti nyilatkozat csak teljes egészében használható fel. Valamint kérjük a sajtó munkatársait, hogy tartsák tiszteletben döntésünket és érzéseinket. A továbbiakban nem kívánunk nyilatkozni a témában.)

Peter Puskás (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés,

Természetesen a jövőben is közösen és odaadóan gondoskodunk majd kedvenc kutyánkról, Bambikáról. 

Mindketten továbbra is maximális erőbedobással koncentrálunk szakmai teendőinkre, melyet reméljük, hogy a későbbiekben is változatlan érdeklődéssel követtek.

(A fenti nyilatkozat csak teljes egészében használható fel. Valamint kérjük a sajtó munkatársait, hogy tartsák tiszteletben döntésünket és érzéseinket. A továbbiakban nem kívánunk nyilatkozni a témában.)" - olvasható Puskás Peti bejegyzésében. 

puskas-peti-eke-angela
Fotó: Femina/Rátkai Márk

A 34 éves sztárról 2014 decemberében derült ki, hogy egy párt alkot a két évvel fiatalabb színésznővel. Az egyik legharmonikusabb és legszimpatikusabb fiatal, magyar sztárpár voltak. A február 20-án, a Várkert Bazárban megrendezett Just Clear Fitness Wellness Award Gálán, melyen Eke Angéla kapta Az év legfittebb színésznője díjat, még együtt jelentek meg, senki nem gondolta volna, hogy bő egy hónappal később a szakításukat jelentik be.  

Ezt is szeretjük