G.w.M. exe kitálalt: Melanie elárulta, milyen most a viszonyuk

G.w.M. exe, Nagy Melanie kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról, hogy viszonyulnak egymáshoz bő egy évvel a nagy port kavart szakítás után.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Melanie neve pillanatok alatt vált ismertté 2022 januárjában: az élete 180 fokos fordulatot vett azzal, hogy volt párja, G.w.M. bejelentette, Kulcsár Edinával alkot egy párt. 

A szerelmi drámával hónapokig szerepelt a magazinok hasábjain, egy csapásra lett rá kíváncsi az egész ország.

G.w.M. és Melanie viszonya

Immár egy éve egyedülálló anyaként él. Január közepén a Reggeliben beszámolt róla, hosszas egyeztetés után exével végül sikerült megegyezniük a gyerektartást illetően, de arról is őszintén beszélt, hogy tetemes adósság maradt rá az elválásuk után

melanie
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk!

A Hot! magazinnak további részleteket árult el arról, milyen a viszonya manapság két gyermeke édesapjával. Nem finomkodott, amikor arról kérdezték, hogyan működik köztük a kommunikáció.

Sehogy! Nincs köztünk kommunikáció, Márkkal nem beszélünk. 

- A gyerekekkel kapcsolatban van egy rend, amihez mindketten tartjuk magunkat. Ez jelenleg működik.

A szakítás előtti időszakról is beszámolt. Visszatekintve úgy látja, sok mindennek alárendelte magát, mire eljött volna az az idő, hogy az ő céljai kerüljenek előtérbe, véget ért a kapcsolatuk. Bevallotta, nem látta jeleit annak, hogy bármi probléma lenne köztük, novemberben még azt tervezték, esküvőt tartanak, decemberben viszont felbomlott a családjuk.

Sztárok, akik 2022-ben váltak el

2022-ben több hazai sztár döntött a válás mellett. Képes összeállításunkban megnézheted, kiknek a házassága ért véget az elmúlt egy évben.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ezt is szeretjük