Frank Júlia 60 évesen ment újra férjhez - István oldalán megtalálta a boldogságot
Frank Júlia teljesen kivirult második férje oldalán, 14 éve dúl köztük a szerelem.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Frank Júliának rengeteg magyar háziasszony köszönheti a főzőtudományát, szakácskönyvei számos háztartás fontos darabjai. Negyven év alatt 129 kötetben vetette papírra, hogyan kell elkészíteni ínycsiklandó ételeit.

Eredetileg tanárnak készült, ám egy véletlen folytán elkezdett érdeklődni a gasztronómia iránt. Egy házibuliban rakott krumplival lepte meg barátait, ami annyira jól sikerült, hogy többen elkérték a receptjét, ez hozta meg a kedvét az íráshoz.

Frank Júlia és férje, István

Manapság a munka helyett inkább a magánéletére koncentrál, közel a hatvanhoz kötötték be újra a fejét, nyolc évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent második férjének, Istvánnak. 

- Hat évig úgy jártunk együtt, hogy egész nap együtt voltunk, mindent együtt csináltunk, de ő minden este hazament aludni. Így volt neki kényelmes. Aztán eldöntöttük, immár nyolc éve, hogy összeházasodunk - mesélte a Best magazinnak.

 Az évek alatt nagyon összecsiszolódtak a férfival, a lehető legnagyobb összhangban élnek, az írónő a legnagyobb szerencséjének érzi, hogy a sors összehozta őket.

- Mindennap hálát adok a sorsnak, hogy megismertem, hogy vele élhetek. Minden szenvedésemért, fájdalmamért kárpótol. Nem tagadom, féltünk attól, vajon két idősebb ember hogyan tud majd egymáshoz alkalmazkodni, de nem volt rá szükség. Minden magától értetődő volt. Egy húron pendültünk.

Közgazdász párja nagyon odaadó, figyelmes és udvarias, például figyel arra, hogy mindig kinyissa szerelme előtt az ajtót, illetve kézcsókkal üdvözli őt.

Bay Éva és ritkán látott férje

A Magyar Televízió egykori bemondónője, Bay Éva és férje, Marczali László 37 éve élnek boldog házasságban. Fiuk, az ifjabb Marczali László az édesanyja nyomdokaiba lépett: a Magyar Televízió legendás bemondónője vezette többek között 2011-ig a Hatoslottó-sorsolást, a stafétabotot fia vette át tőle. A házaspár az együtt töltött évtizedek alatt sok mindent megélt, de a féltékenység sosem ütötte fel a fejét a kapcsolatukban. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük