Fördős Zé sorozatosan beszólt Rácz Jenőnek: külseje miatt nevette ki kollégáját
Fördős Zé és Sárközi Ákos elárulta, mit szóltak az Életünk történetében megöregített kollégájuk külsejéhez.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Éltünk története második évadában a március 21-i adásban Rácz Jenő és Gyuricza Dóra meséltek közös életükről: a 2019 tavasza óta tartó múltjukról, a jelenükről és a jövőbeni terveikről is, miután 25, majd újabb 25 éves időutazáson vettek részt. 

Friderikusz Sándor műsorában A Konyhafőnök szigorú zsűritagja és menyasszonya a maszkmestereknek köszönhetően a nézőkkel együtt láthatta, várhatóan hogyan néznek majd ki 55 és 51, illetve 80 és 76 évesen. 

Fördős Zé beszólogatott Rácz Jenőnek

Sárközi Ákos és Fördős Zé is megnézhette, hogyan festene kollégájuk nyugdíjas korában. Utóbbi nem bírta megállni, hogy folyamatos beszólásokkal ne viccelődjön Rácz Jenő külsején. 

racz-jeno-oregites
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

- Vannak ezek a tipikus figurák, akik egyébként fiatalon is jól néznek ki, és ahogy halad a kor, idősödnek, egyre jobban néznek ki. Na, a Jenő nem ilyen! A képet elnézve pontosan az van, amikor valakire nem igaz, hogy ahogy egyre idősebb, egyre jobban néz ki - kezdte a zrikálást az Életünk története extra videójában Fördős Zé. 

- Úgy néz ki, mint egy joviális, középiskolai fizikatanár, nem? - kérdezte Sárközi Ákost. 

- De, aki még 70-80 évesen is gyúrni jár. Nem olyan? - válaszolta erre Ákos. 

fordos-ze
Fotó: RTL Klub/Életünk története

- Jenőnek olyan intellektust ad ez a szemüveg, szakáll, oldalra fésült haj, ami egyébként egyáltalán nem jellemző rá. Ilyen szempontból azt mondom, előnyére vált ez az öregítés. Okosabbnak tűnik - folytatta az élcelődést Fördős Zé. 

Végül mondandóját azzal zárta, hogy Rácz Jenő és Párja, Dóri nagyon cukik együtt, és kívánja nekik, hogy ötven év múlva is olyan szépen éljenek együtt, mint most. 

Magyar sztárséfek és szerelmeik

Sárközi Ákos A Konyhafőnökben kemény kritikus, míg a való életben épp az ellenkezője sugárzik róla: Instagram-képei alapján igazi romantikus lélek. 2019-ben kötötte össze az életét a gyönyörű festőművész Évával, akivel azóta is a legnagyobb harmóniában élnek együtt. Nem ő az egyetlen gasztroguru, aki gyönyörű párral büszkélkedhet - képes összeállításunkban a sztárséfek és szerelmeik közös fotóit gyűjtöttük össze.

Ezt is szeretjük