Fodor Zsóka diplomás színésznő, de nem érettségizett le - Elárulta, miért nem

Fodor Zsóka elárulta, hogy miért nem tette le annak idején az érettségi vizsgákat.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fodor Zsóka 1965-ben szerezte meg a diplomáját Színház- és Filmművészeti Főiskolán, ahová úgy sikerült második nekifutásra bekerülnie, hogy nem rendelkezett érettségi bizonyítvánnyal.

Manapság elképzelhetetlen, hogy valaki úgy tanuljon tovább, hogy nem tette le középiskolai vizsgáit, azonban akkoriban még lazábbak voltak az intézmény szabályai.

Fodor Zsóka érettségi nélkül szerzett diplomát

A Barátok közt egykori színésznője a Tények Plusz interjújában vallotta be, hogy miért nem sikerült megszereznie az érettségit. 14 éves korában otthagyta az iskolát, és dolgozni kezdett, hogy gyarapítsa a családi kasszát. Ám egy cseppet sem bánja, hogy így alakult az élete, mivel az akkor megszerzett tapasztalatokat a főiskolai évek alatt kamatoztatni tudta.

magdi anyus és vili bá
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

- Az első két évben helyzetgyakorlatokat csináltunk, miután én 14 éves koromtól dolgoztam, rengeteg élményanyagom volt, ami az érettségizett kollégáimnak, osztálytársaimnak nem volt meg - mesélte az adásban.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Műveltségben sem maradt le a többiektől, hiszen a munka mellett rengeteget olvasott. Pályája későbbi alakulására sem volt semmilyen hatással, hogy nem fejezte be a középiskolát, hiszen irigylésre méltó karriert futott be.

Olyan színházak társulatainak volt a tagja, mint a Szegedi Nemzeti Színház, a Békéscsabai Jókai Színház vagy a Kecskeméti József Attila Színház.

fodor-zsóka
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

Nem először mesélt nehéz gyermekkoráról, Szulák Andrea műsorában, a Nyugi! Köztünk maradban is visszaidézte a viszontagságos éveket. Elmondta, hogy szülei válása után őt édesapjának ítélte a bíróság, aki különböző családokhoz adta ki az akkor kilencéves kislányt.

Fodor Zsóka fiatalon

Fodor Zsókáról nem köztudott, hogy fiatalon szépségversenyt is nyert. Ez a TV2 Hal a tortán című műsorának egyik 2016-os adásában derült ki, amikor az egyik játék feladványa az volt, hogy Fodor Zsóka, Békéscsaba szépe lábszépségversenyen vagy mellszépségversenyen nyert-e. Elámulsz, milyen szép volt!

Magdi anyus fiatalkori fotókon - Fodor Zsóka szépségversenyt is nyert

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük