A Barátok közt egykori főszereplőjének nincs érettségije - Elsírta magát, amikor erről kérdezték
Fodor Zsóka a Brékingben beszélt arról, miért nem volt boldog a Színművészeti Főiskolán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fodor Zsóka büszke lehetett volna magára, hogy harmadik osztályos gimnazistaként felvételt nyert a Színművészetire, ő azonban szégyellte magát, mert osztálytársaival ellentétben nem volt érettségije. 

A Life TV hétköznap délutánonként jelentkező, Bréking című műsorában azt is elárulta: az élet úgy hozta, hogy 14 éves kora óta dolgoznia kellett, aminek a főiskolán hasznát is vette. 

Fodor Zsóka érettségi nélkül került a Színművészetire

A Barátok közt egykori Magdi anyusa mindig is színésznő szeretett volna lenni, ezért is jelentkezett esti gimnáziumba. A másik ok, amiért nem nappali tagozatos volt, az az, hogy 14 éves kora óta dolgozott: volt segédmunkás, gyári munkás, irodai alkalmazott is. 

- Harmadikos esti gimnazista voltam, amikor, mint "rendkívüli tehetséget" a 32 tagú zsűri felvett. Meg kell mondjam, megszenvedtem a Színművészetit. Míg mindenki más boldogan emlékezik vissza a főiskola négy évére, addig azt kell mondjam, én nem voltam boldog főiskolás. Én sztárokkal kerültem egy osztályba: Balázs Péter, Bálint Andris, Drahota Andrea. 

fodor-zsoka
Fotó: Life TV/Bréking

- Amikor Szinetár tanár úr, aki az osztályfőnököm volt, az első nap körbeültetett bennünket, és mindenkit megkérdezett, hogy milyen iskolában milyen érettségit szereztünk, én elsírtam magam, mert úgy szégyelltem magam, hogy nekem nincs érettségim. Mindenki más büszke volt az érettségijére.

A cikk az ajánló után folytatódik

Fodor Zsókát az sem töltötte el büszkeséggel, hogy érettségi nélkül is felvették, mert nem mondták neki, hogy tehetséges, csak különleges volt a felvételi anyaga. Abban is eltért osztálytársaitól, hogy ő már évek óta dolgozott. 

fodor-zsoka2
Fotó: Life TV/Bréking

- Azért volt jó, hogy 14 éves koromtól dolgoztam, mert egyrészt megtanított az életre, hogy mindenben csak magamra számíthatok, másrészt a helyzetgyakorlatoknál ömlesztettem az anyagot: tudtam, milyen a fejmosó, milyen egy irodai alkalmazott. Emellett, amióta hatéves koromban megtanultam olvasni, rengeteget könyvet elolvastam, ezért valamivel előrébb jártam, mint az érettségisek. 

Fodor Zsóka fiatalkori fotói

Tudtad, hogy a színésznő fiatalon szépségversenyt is nyert? Ez a TV2 Hal a tortán című műsorának egyik 2016-os adásában derült ki, amikor az egyik játék feladványa az volt, hogy Fodor Zsóka, a Békéscsaba szépe lábszépségversenyen vagy mellszépségversenyen nyert-e. 

Ezt is szeretjük